RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 OKDUMADAN MESAJ ATIYORSUNUZ İÇİNE DOĞACAK DIŞINA BATACAK BİRŞEY ARIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: Ben sana benim orta parmak resmimi göndereyim, sen bundan sonra benim fotoyu kullan, ben daha karizmatiğim. At. Ona ben karar veririm. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 CAPS mi istiyon, CAM açayım sen screen alırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ahmedinejad said: bu nasıl başarısız bir spoiler kullanımı ya Spoiler'a yazı gizlenmiyor, ben ne yapayım? Ayrıca, spoiler kullanımına mutlaka birinin laf atacağını tahmin etmiştim. :D Anaa, oluyormuş lan pardon. Ben, spoiler kullanırken uykulu kafayla yanlış anlamışım, spoiler bildirilerinde yazan yazıları. Tam tersini yapmam gerekiyormuş. Ben, yazacağım yazıyı başa yazdım, sonrakini es geçtim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 rapper256 said: Revangelis said: http://www.youtube.com/watch?v=Gvvj0kuznzU bu olabilir mi Abi, 50 kere söyledim konuda, bahsettiğim cihaz, herhangi bir cihaz ile değil, çıplak elle kontrol ediliyor. Sen hala, ek aparatlarla kontrol edilen aletlerin, "bu olabilir" mi diye önüme videosunu koyuyorsun. Ghost adına bakarak biraz ümitlendim. Dedim, -bahsettiğim cihazın çıplak elle kullanıldığını bildiğini varsayarak- "üzerinde Ghost yazıyor, herhangi bir aparat olmadan, çıplak ellerle kontrol ediliyor mu acaba?" Aklıma bu geldi direk. bir daha söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: adamın oyuncağını bulun hadi Evet, oyuncağımı bulun. Koskoca forumda önemsemez tavrı ifade eden simge yok ya, pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 CthuLhu said: hala eller çıplak olacak diyor ya. içine mi doğacak aletin? malum mu olacak elini oynattığın? Sensör diye bir şeyin varlığından haberin yok sanırım, Aynştayn. Valla filmde böyleydi. Bilmiyorum artık, aletin içine mi doğuyordu, alete malum mu oluyordu elimi oynattığım, ya da sensörler tarafından mı algılanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Adam eldiven yok demiş, elleriyle kontrol ediyo demiş. Anlaması çok mu zor? Al kardeş tam tarif ettiğin gibi bişey buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dworgian said: rapper256 said: Rapçi değilim olm ben. :D nick post uyumsuzluğu geçmiş burada Olabilir. Benim, bu nick'i almamdaki sebep, rapçi olmam değil, zamanında bu nick'i alırken aklıma nick gelmemiş olması. :P Ve bu nick'i sürekli kullanmadığım forumlarda kullanırım, hep aklımda olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: OKDUMADAN MESAJ ATIYORSUNUZ İÇİNE DOĞACAK DIŞINA BATACAK BİRŞEY ARIYOR Aynen gardaş ya, okumadan etmeden yorum atmıyorlar mı şöyle, sinir ediyorlar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: CAPS mi istiyon, CAM açayım sen screen alırmısın? Naptın olm, bana mı hareket çekecen cam karşısında? En iyisi orta parmak hareketinin resmini yolla bana sen özelden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Revangelis said: rapper256 said: Revangelis said: http://www.youtube.com/watch?v=Gvvj0kuznzU bu olabilir mi Abi, 50 kere söyledim konuda, bahsettiğim cihaz, herhangi bir cihaz ile değil, çıplak elle kontrol ediliyor. Sen hala, ek aparatlarla kontrol edilen aletlerin, "bu olabilir" mi diye önüme videosunu koyuyorsun. Ghost adına bakarak biraz ümitlendim. Dedim, -bahsettiğim cihazın çıplak elle kullanıldığını bildiğini varsayarak- "üzerinde Ghost yazıyor, herhangi bir aparat olmadan, çıplak ellerle kontrol ediliyor mu acaba?" Aklıma bu geldi direk. bir daha söyle Elleriyle ateş ediyordu diyorum, herhangi bir cihaz yardımıyla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Nosfe said: Adam eldiven yok demiş, elleriyle kontrol ediyo demiş. Anlaması çok mu zor? Al kardeş tam tarif ettiğin gibi bişey buldum. Sen taşak mı geçiyorsun benimle arkadaş? :D Hem, eldiven olmadığını söylediğimi, söylüyorsun, hem de, "tam tarif ettiğin gibi bişey buldum" diyerek, eldiven şeklinde olan kontrol cihazının videosunu atıyorsun. Benim dediğim cihaz kafaya takılıyor. Zaten önceki sayfalarda birçok örneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 güle güle rapper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 rapper256 said: Sen taşak mı geçiyorsun benimle arkadaş? :D Hem, eldiven olmadığını söylediğimi, söylüyorsun, hem de, "tam tarif ettiğin gibi bişey buldum" diyerek, eldiven şeklinde olan kontrol cihazının videosunu atıyorsun. Benim dediğim cihaz kafaya takılıyor. Zaten önceki sayfalarda birçok örneği var. Yalnız dikkat edersen adamın diğer elinde bişey yok, sen de elinde bişey olmasın istemişsin. Ama kafaya giyme olayı uymuyo haklısın. İnsanın kafası sığmaz ona. Biraz daha araştırdım şöyle bişey buldum tam istediğin gibi. Baştan sona izlemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 buldum sanırım bu http://www.youtube.com/watch?v=td-AV8E19TQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Frostbite said: güle güle rapper.. Ne güle gülesi olm? Ban yememi gerektirecek bir şey yapmadım. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nosfe said: rapper256 said: Sen taşak mı geçiyorsun benimle arkadaş? :D Hem, eldiven olmadığını söylediğimi, söylüyorsun, hem de, "tam tarif ettiğin gibi bişey buldum" diyerek, eldiven şeklinde olan kontrol cihazının videosunu atıyorsun. Benim dediğim cihaz kafaya takılıyor. Zaten önceki sayfalarda birçok örneği var. Yalnız dikkat edersen adamın diğer elinde bişey yok, sen de elinde bişey olmasın istemişsin. Ama kafaya giyme olayı uymuyo haklısın. İnsanın kafası sığmaz ona. Biraz daha araştırdım şöyle bişey buldum tam istediğin gibi. Baştan sona izlemeni tavsiye ederim. İyi de hacı adamın diğer eli bir işe yaramıyor ki? :D Adam eline taktığı eldivenle kontrol ediyor oyunu. Ve benim dediğim olayda hiçbir şekilde hiçbir ele bir şey takma durumu söz konusu değil. Hatta bu elemanın kafasına bu cihazı taktıktan sonra olduğu yerde yumruk ve tekme savurduğunu çok net bir biçimde hatırlıyorum. Zaten adamın kafasına taktığı eldiven gibi bir şey değildi. :D Önceki sayfalarda resimleri var, ordan bakarsan neye benzediğini anlayabilirsin bahsettiğim cihazın. 50 dakika çok uzun be abi. Sen direk cihazın tanıtıldığı süreyi söyle, ordan itibaren bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Revangelis said: buldum sanırım bu http://www.youtube.com/watch?v=td-AV8E19TQ İyi de bunda da çocuklar oyun oynarken ellerinde bir şeyler tutuyor? Ve benim dediğimde öyle kabine girme olayı falan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nosfe said: İyi de olm Virtual Boy da değil dedik. Joystick var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 abi sen filme bakma, yönetmenler eldeki aleti söktürtmüştür çekim yaparken. bizde nasıl klasik gitarla elektro solosu atılıyorsa onlarda da olay bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: İyi de hacı adamın diğer eli bir işe yaramıyor ki? :D Adam eline taktığı eldivenle kontrol ediyor oyunu. Ve benim dediğim olayda hiçbir şekilde hiçbir ele bir şey takma durumu söz konusu değil. Hatta bu elemanın kafasına bu cihazı taktıktan sonra olduğu yerde yumruk ve tekme savurduğunu çok net bir biçimde hatırlıyorum. Zaten adamın kafasına taktığı eldiven gibi bir şey değildi. :D Önceki sayfalarda resimleri var, ordan bakarsan neye benzediğini anlayabilirsin bahsettiğim cihazın. 50 dakika çok uzun be abi. Sen direk cihazın tanıtıldığı süreyi söyle, ordan itibaren bakayım. Videonun tamamını izlemen lazım, hepsini izlemezsen karışıklık olur tabi. Üşenmedim senin için tam ilgili dakikayı buldum. Resme dikkat edersen tam da senin istediğin gibi eller boş. Diğer ayrıntılara da dikkat etmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Yok lan, o yıllarda yapılan bu tip kafaya takılan konsollar varmış. Ama hiçbiri benim dediğim şekilde kontrol edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Dur o zaman şu olabilir. Hatta kesin bu eminim. Kafaya takılıyo, eller boş, elleriyle kontrol ediliyo. Tam aradığın gibi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: Nosfe said: İyi de olm Virtual Boy da değil dedik. Joystick var onda. Biraz daha araştırdım, emin olamadım şimdi. Benim bildiğim virtual boyda joystick yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar