Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 1 aylığına (haz. 15- tem 15 mesela) PS2 kiralamak istiyorum 50 milyon veririm. O arada tatile gidecek vs. varsa kiralamak isterse...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bu arada Ankara olursa daha iyi olur tabi..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sanırım kıralayan bır kısı bulman zor,hele hele okullarında bıtmesıyle ınsanlar artık delı gıbı oyun oynayacaktır.Hem pc de hemde konsollarda.Ama yınede bellı olmaz,bol sans sana.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 biraz zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 :) tatile gidio ya millet almıyolar yanına bazıları ööle birisini arıyorum ben :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bence çevrende birileri varsa ancak ondan alabilirsin. Ben şahsen 50 milyon için ps2'mi tanımadığım kimseye emanet etmem. Diğerleride benim gibi düşünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ps2 fiyatı kadarda deposito ister vericek adam[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar