Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 1 aylığına (haz. 15- tem 15 mesela) PS2 kiralamak istiyorum 50 milyon veririm. O arada tatile gidecek vs. varsa kiralamak isterse...[hline]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bu arada Ankara olursa daha iyi olur tabi..[hline]
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sanırım kıralayan bır kısı bulman zor,hele hele okullarında bıtmesıyle ınsanlar artık delı gıbı oyun oynayacaktır.Hem pc de hemde konsollarda.Ama yınede bellı olmaz,bol sans sana.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 :) tatile gidio ya millet almıyolar yanına bazıları ööle birisini arıyorum ben :)[hline]
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bence çevrende birileri varsa ancak ondan alabilirsin. Ben şahsen 50 milyon için ps2'mi tanımadığım kimseye emanet etmem. Diğerleride benim gibi düşünüyordur.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ps2 fiyatı kadarda deposito ister vericek adam[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Öne çıkan mesajlar