-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yeni patch çıkmış açtım downloading patch diyo..Ama normalde yeni patchi 5 dakkada yapardı yarım saatte %1 artmadı..Bunun nedeni nedir?nasıl çözülür?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 türk telekom patlamış olduundan olabilirmi? [kesinlikle =P] ayrıca o patchde bozukluk flan varmış forumlarında okudum ko nun ben şimdilik indirmicem[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Eski version .exe dosyası kullanıyorsundur. Program seni o version kullanıcısı sanıyordur. Mesela knightonline.exe v1.264 kuruluysa (ki kurulu ben biliorum) v1.264-v.1277 arasındaki tüm versionları kurmaya çalışıyordur. Ondandır yani.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Düzeltilebilirmi?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Telekomdansa beklicen. Benim dediğim sorundansa, (patchi yüklemeden önce orijinal dosyaların yedeğini almış isen) eski dosyaları, senin sonradan yüklediğin dosyaların yerine tekrar koy düzelir.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yedeklemedim.. Kablonet benimki telekomdandır..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 E yedeklicen işte. :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kablo adsl farketmez hepsi tt a bakar[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hala geçmedi =?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Benimkini yarım saatte yaptı.Son patchi yani.Kar mar koymuslar baya bi degistirmisler,dosya buyuk,server yavas heralde.
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ana fallamı ben hemen giriyorum!![signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 karlı marlı sağda solda kardan adamlar falan var ama char değiştirme olayına giremiyosun yani select character deyip başka chara geçmek isteyince oyundan çıkıyo[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar