BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yurt dışı yine patladı galiba yurt dışı sitelerde can çekişiyo explorer[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 evet bir patlama durumu söz konusu glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 çok fena hemde. ortalama 1300 ms pinglerim. poh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya ozellikle msn deki sorun mahvediyo. ama acaba tt denmi yoksa baska bi sorunmu war onu iyi bilmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sorun tabiki tt de butun hatlar onlarin elinde[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 of ya :( ulan cuma günü yapılırmı bu ya hay ben bu ttneti .......[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 geldi geri hadi hayirlisi[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bizde tik yok hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Lan uskudardayım hiçbişe acamıyorum. Zar zor paticige girmeyi basardım ya off cok fena patladı bu sefer. giden paket gelenin 3 katı durumda. Tel ediyorum sebeke mesgul sokacam ne iş ya. /kabloyum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ataköydeyim, kablodan eser yok[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1 saat once hiçbir siteyi acmiyordu yurtici yurtdışı.Ne msn ne başka bişi. Su anda sadece paticik ve ultratv nin sitesini aciyor. Baglantim 256 k (izmit-ultratv) [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 24 Aralık 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yurtdisindan turkiye sitelerine erisilemiyor :( zar zor patiye girdim .. durum vahim sanirim[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kardesım 4440044 u mesgul etmeyın ben arıcam ehehhe kufur etcem biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi yok kız dedi o kadar cıkma msn den diye res atıcaktım. mallık ben de bi res attık bi daha giremiyoz[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 msn acılıo acılıo deneyin :D ya da sımdı geldi sadece 1 kişi war online bende uehueh o da yabancı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 HIYAAAA BIRTEK paticik'i acabılıyorum Baska hıc bı yerı acamıyor ve pıngleyemıoyorum Bıtek patıcık e gırebılıyom su anda kafayı yıııcem. Paticik'ede gırmese Internet yok dicem pc'de. BU NEDIR YA BU NASI BI REZALETTIR YA... Izmır/Kablonet[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 6 aydır dua ediyorum hepsi ölsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Werb, 24 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: msn acılıo acılıo deneyin :D ya da sımdı geldi sadece 1 kişi war online bende uehueh o da yabancı :P nasıl acılıyo abi denemediğim yol kalmadı lutfen hemen acmam lasım ya nolur anlat nasıl acılıyoo :(([signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Izmır kablonetı aradım sımdı TTnet cıkıslarındakı problem yuzunden dedı adam Dedım ne zaman duzelıcek? Bir kac saat icinde dedi. Ulan patıcıkten baska sayfa acmıyom ha. :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bilmem şans eseri actım ama kımse yok suan msn de bu arada sanırım sorun baya buyuk kimse giremiyo [ msn 7.0 dene dicemde nerden indircen :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya yurtdışını bırakın yurticide bitek paticik acılıyo ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 zaten 7.0 ama giremiyorum ulan karı gitti elden gidiyo nasıl dinlemedim onun sozunu ya. benden akıllı cıktı anasını satim. cıkma simdi gene giremicen dedi. ben de yok res atıp gelcem bişi olmaz dedim. sıctım kaldım[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 off off ..kina yakcam muhtelif bolgelerime.. sayki sevki ve net duzeldigi zaman tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 üühühühüh yeter be telefonuda açmıyorlar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 telekomun DNS serverlari patlamis, biraz once duzeldi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar