Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı çıkışları? ADSL, kablo sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurt dışı yine patladı galiba yurt dışı sitelerde can çekişiyo explorer[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
of ya :( ulan cuma günü yapılırmı bu ya hay ben bu ttneti .......[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Lan uskudardayım hiçbişe acamıyorum. Zar zor paticige girmeyi basardım ya off cok fena patladı bu sefer. giden paket gelenin 3 katı durumda. Tel ediyorum sebeke mesgul sokacam ne iş ya. /kabloyum bu arada
Mesaj tarihi:
1 saat once hiçbir siteyi acmiyordu yurtici yurtdışı.Ne msn ne başka bişi. Su anda sadece paticik ve ultratv nin sitesini aciyor.

Baglantim 256 k (izmit-ultratv)

[Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 24 Aralık 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
HIYAAAA
BIRTEK paticik'i acabılıyorum Baska hıc bı yerı acamıyor ve pıngleyemıoyorum

Bıtek patıcık e gırebılıyom su anda kafayı yıııcem.

Paticik'ede gırmese Internet yok dicem pc'de.

BU NEDIR YA BU NASI BI REZALETTIR YA...

Izmır/Kablonet[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
Werb, 24 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
msn acılıo acılıo deneyin :D ya da sımdı geldi sadece 1 kişi war online bende uehueh o da yabancı :P

nasıl acılıyo abi denemediğim yol kalmadı lutfen hemen acmam lasım ya nolur anlat nasıl acılıyoo :(([signature][hline]darkforter
Mesaj tarihi:
Izmır kablonetı aradım sımdı
TTnet cıkıslarındakı problem yuzunden dedı adam
Dedım ne zaman duzelıcek?
Bir kac saat icinde dedi.

Ulan patıcıkten baska sayfa acmıyom ha. :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
zaten 7.0 ama giremiyorum ulan karı gitti elden gidiyo nasıl dinlemedim onun sozunu ya. benden akıllı cıktı anasını satim. cıkma simdi gene giremicen dedi. ben de yok res atıp gelcem bişi olmaz dedim. sıctım kaldım[signature][hline]darkforter
  • Yeni Oluştur...