monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Kaç zamandır hesabımda bi sıkıntı yoktu hiç reklam vermemiştim ama duruyodu öyle ödeme yöntemim falan vardı, en son p.tesi günü temiz temiz girmiştim reklam falan hazırlıycaktım neyse yarın işyerinde hazırlarım dedim ve işyerinde girdiğimde lak diye disable etti hesabı bana zorla şifre değiştirtti falan. İyi dedim farklı ipden girdik güvenlik önlemidir, telefon faturasının pdfini yolladım adamlara sonra bana cevap atmışlar. Merhaba, Reklam hesabınız dolandırıcılık amaçlı faaliyetlerden dolayı kapatılmıştır. Facebook'un herkes için güvenli bir yer yapmak için, bu karar nihaidir. Facebook Reklamları Ekibi Merhaba, Kayıtlarımız ödemeler hesabınızın dolandırıcılık için kullanıldığı şüphesiyle kapatıldığını gösteriyor. Kullanıcılarımızı korumak için, ödemeler hesabınızı yeniden etkinleştirmeyeceğiz. Bu karar nihaidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Aihm yolu acilmis bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ahahah 1 euro luk reklam vermeye calıştıysan direk disable etmiştir asudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ya reklam vermedim de hesabın günlük limitini 1'e düşürdüm bakiyim kaça kadar iniyo diye sdf Esh said: Aihm yolu acilmis bence sdf napcaz abi mahkemeye mi verem facebooku sdf neyse kimliğimi vermek istemiyodum adamlara ama yolladım bakalım inş açarlar. nihaidir falan diyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi hala blokeli hesap ya oofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar