jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kolayi biraktim aferim bana alkis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Llama said: tanıştığım kızla hemen öpüşmicem kesin kararlıyım bu sefer red edicem >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mayıs ayında ülkeye anarşi ve kaosun hakim olmasını umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 2013'e başlarken koyduğum tüm hedeflere ulaştım sonra bir güzel şımarıp dağıtmaya başladım dedim hakkım var ama hedehödö 2014'ün ilk yarısı bol seyahat bol gırgır şamata, ikinci yarısı da okula asılıp göz koyduğum 1-2 yerde staj veya ötesi bir işe girmek var. (erasmus dönüşü son yıl olmuş oluyor) 2015'i de hayatımın dönüm noktası olarak görüyor heyecanla bekliyorum. ha bi aşka meşke düşeyim istiyorum şöyle bir 6-7 ay sallasın bıraksın. bir tek onun olacağından pek fazla emin değilim projelerim arasında. kafam iyi ama çok şükür, 2012 kötüydü mesela çok. feci comeback yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 geçmiş yıllarda da benzeri topicler açıldı bir tane işsizimiz gönüllü olup bulsa ya onları? ben yazmıştım önceden böyle bişeyler yine hatırlıyorum ama nası yazdım merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu sene şuan çalıştığım yerden istifa edip kendim bir iş kurabilirsem çok şukela olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2012 de hedeflerimin üstüne çıktığım için 2013 te şımardım herhalde hedeflerimin hiç birini başaramadım.neyse 2014 e artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar