Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekranli araclarla calismasinda sakinca yoktur.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Icinde bu ibare bulunan rapor almam gerekiomus. Almis olan var mi bunu daha once? Herhangi bir goz doktoruna gitsem verebilir mi?

Kafam cok karisik. Hep yeni bir sey cikartiolar.
Mesaj tarihi:
Fin said:

herhangi bir doktordan alabiliyosun,işyeri hekimi yok mu çalıştığın yerde ?

Yok. O kadar kurumsal olan firmalarin hepsini "lol no" diye geri cevirmenin hakli gururunu yasiyorum :p

Cok para almazlar de mi? :(
Mesaj tarihi:
Abi normal bi ofis çalışanından çok da fazla süreli kullanmıyorsundur monitörü yazılımcı da olsan. Belki totalde 2 saat fark eder.

Çok saçmaymış bu kural, o zaman normal ofis çalışanlarına da aldırmaları lazım.
Mesaj tarihi:
Ben de ilk defa duydum. Yeni cikmis heralde diye tahmin ettim bilmiyorum. Belki de is yerinin saglik sigortasi anlasmasi geregi falandir.

Yok justify edemiyorum. Sacma. Sirkete biraz isinayim da ik'cilara sorarim ne ayak diye.
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Ben de ilk defa duydum. Yeni cikmis heralde diye tahmin ettim bilmiyorum. Belki de is yerinin saglik sigortasi anlasmasi geregi falandir.

Yok justify edemiyorum. Sacma. Sirkete biraz isinayim da ik'cilara sorarim ne ayak diye.

yok yeni çıkmadı bayadır var ama uygulaması yok ocaktan sonra denetimi var işte cezasıda ağır biraz kurumsal yerler yaptırmaya başladı iş dosyanda varsa o madde tanımı istiyorlar işe giriş öncesi muayene bide periyodik ölçümleri falan var
  • Yeni Oluştur...