Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Icinde bu ibare bulunan rapor almam gerekiomus. Almis olan var mi bunu daha once? Herhangi bir goz doktoruna gitsem verebilir mi? Kafam cok karisik. Hep yeni bir sey cikartiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 herhangi bir doktordan alabiliyosun,işyeri hekimi yok mu çalıştığın yerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ekranli arac ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ekranı olan iş makinaları işte monitörlü ekranlı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 toma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim aklima pimp my ride'ta arabanin sagina soluna lcd ekran takan elemanlar geldi onlardanmisin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok toma ekranı gibi değil bilgisayar laptop tv hesap mak gibi şeyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Fin said: herhangi bir doktordan alabiliyosun,işyeri hekimi yok mu çalıştığın yerde ? Yok. O kadar kurumsal olan firmalarin hepsini "lol no" diye geri cevirmenin hakli gururunu yasiyorum :p Cok para almazlar de mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kan alirkar kamil kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi adamlar kurumsallığın dalağını yarmış daha ne kurumsallığı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi normal bi hastaneye git yada sağlık ocağına göz doktoru olursa daha iyi olur çok kapsamlı bişey değil o rapor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Tamamdir saolasin. Bu arada ekranli arac dedigi gercekten bildiginiz monitor. Software Developer cunku pozisyon. Bravo is saglikcilari. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 uhasfuasfhasfa o neymis lan ilk defa duyuyorum. kor olmadigin surece alirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi normal bi ofis çalışanından çok da fazla süreli kullanmıyorsundur monitörü yazılımcı da olsan. Belki totalde 2 saat fark eder. Çok saçmaymış bu kural, o zaman normal ofis çalışanlarına da aldırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ofis çalışanlarından daha az ekrana bakar developer zaten, min saat başı 10 15dk molayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 sw designer veya architect'sen daha da az kullaniyorsun zaten pc'yi paso toplantiydi suydu buydu derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben de ilk defa duydum. Yeni cikmis heralde diye tahmin ettim bilmiyorum. Belki de is yerinin saglik sigortasi anlasmasi geregi falandir. Yok justify edemiyorum. Sacma. Sirkete biraz isinayim da ik'cilara sorarim ne ayak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ekranlı araç Tv missile lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Deacon said: Ben de ilk defa duydum. Yeni cikmis heralde diye tahmin ettim bilmiyorum. Belki de is yerinin saglik sigortasi anlasmasi geregi falandir. Yok justify edemiyorum. Sacma. Sirkete biraz isinayim da ik'cilara sorarim ne ayak diye. yok yeni çıkmadı bayadır var ama uygulaması yok ocaktan sonra denetimi var işte cezasıda ağır biraz kurumsal yerler yaptırmaya başladı iş dosyanda varsa o madde tanımı istiyorlar işe giriş öncesi muayene bide periyodik ölçümleri falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar