Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni d&d oyun kutusu a.k.a noluyo gene

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Anladığım kutuysa, bir sürü plastik model, saçma zarlar ve daha saçma kurallardan oluşan D&d konsepti kullanılarak üretilmiş ticari amaçlı oyundur. Ama paran varsa sırf içindeki plastik modeller ve harita benzeri kartonlar için alınır.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

minyatürlerin nasıl olduğunu merak ediyorum ben aslında. malzemesi, kalitesi, boyutları, renkleri falan? kaç tane ne var?[signature][hline]o si usque edita victus sapientia et lingua deus no praetendiese
beatus vır quı suffert tentatıonem
quoniam cum probatus fuerit accipiet coranam vitae
kyrie ignis divine eleison
o quam sancta,quam serena,quam benigna,quam amoena
o castitatis lilium
Sosyal ağlarda paylaş

Minyatur daha tercih edilebilir bir secenek olsa gerek. Yukarida da soylendigi gibi 7-12 grubu icin hazirlanmi$ perili ko$k tadinda bir boarding oyunu. RP ile uzaktan yakindan alakasi yok. Figurlerini begendiyseniz $u ve varyasiyonlar daha ho$ olabilir gibi geliyor bana:
http://www.spawn.com/toys/horror/conan2/conan3/images/conan2_conan3_photo_01_dp.jpg[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...