Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni d&d oyun kutusu a.k.a noluyo gene

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anladığım kutuysa, bir sürü plastik model, saçma zarlar ve daha saçma kurallardan oluşan D&d konsepti kullanılarak üretilmiş ticari amaçlı oyundur. Ama paran varsa sırf içindeki plastik modeller ve harita benzeri kartonlar için alınır.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Mesaj tarihi:
parker yapmış ama büyük bir kutu.o içinde 6 macera olan değil[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
Benim ufak kuzande var ondan.
çocuklar için üretilmiş bi masaustu oyun işte monopoly tadında ama işte jozan lidda filan kontrol edilerek 11 farklı dungeonda senaryoyu bitirmeye çalışılıyor.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Mesaj tarihi:
minyatürlerin nasıl olduğunu merak ediyorum ben aslında. malzemesi, kalitesi, boyutları, renkleri falan? kaç tane ne var?[signature][hline]o si usque edita victus sapientia et lingua deus no praetendiese
beatus vır quı suffert tentatıonem
quoniam cum probatus fuerit accipiet coranam vitae
kyrie ignis divine eleison
o quam sancta,quam serena,quam benigna,quam amoena
o castitatis lilium
Mesaj tarihi:
içinde ejder minyatürü yok ve DM in amacı oyuncuları oldürmek ve görevi başarmalarını engellemek yani FRP ile yakından uzaktan alakası yok. zar atıp cips yeme oyunu.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
Minyatur daha tercih edilebilir bir secenek olsa gerek. Yukarida da soylendigi gibi 7-12 grubu icin hazirlanmi$ perili ko$k tadinda bir boarding oyunu. RP ile uzaktan yakindan alakasi yok. Figurlerini begendiyseniz $u ve varyasiyonlar daha ho$ olabilir gibi geliyor bana:
http://www.spawn.com/toys/horror/conan2/conan3/images/conan2_conan3_photo_01_dp.jpg[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
  • Yeni Oluştur...