Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 nedir bu hayvan kutu içinde olan şey .dnr de gördüm dün ne ayak ??[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Anladığım kutuysa, bir sürü plastik model, saçma zarlar ve daha saçma kurallardan oluşan D&d konsepti kullanılarak üretilmiş ticari amaçlı oyundur. Ama paran varsa sırf içindeki plastik modeller ve harita benzeri kartonlar için alınır.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 parker yapmış ama büyük bir kutu.o içinde 6 macera olan değil[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sanırım aynı oyundan bahsediyoruz.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Benim ufak kuzande var ondan. çocuklar için üretilmiş bi masaustu oyun işte monopoly tadında ama işte jozan lidda filan kontrol edilerek 11 farklı dungeonda senaryoyu bitirmeye çalışılıyor.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 minyatürlerin nasıl olduğunu merak ediyorum ben aslında. malzemesi, kalitesi, boyutları, renkleri falan? kaç tane ne var?[signature][hline]o si usque edita victus sapientia et lingua deus no praetendiese beatus vır quı suffert tentatıonem quoniam cum probatus fuerit accipiet coranam vitae kyrie ignis divine eleison o quam sancta,quam serena,quam benigna,quam amoena o castitatis lilium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben ejder minyatürü isterim. kutunun fiyatı 55 milyon[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 içinde ejder minyatürü yok ve DM in amacı oyuncuları oldürmek ve görevi başarmalarını engellemek yani FRP ile yakından uzaktan alakası yok. zar atıp cips yeme oyunu.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Uzak durun :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 55 milyonluk monopoly gereksiz[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 plastik modeller güzel sırf olnlar için alınır.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Minyatur daha tercih edilebilir bir secenek olsa gerek. Yukarida da soylendigi gibi 7-12 grubu icin hazirlanmi$ perili ko$k tadinda bir boarding oyunu. RP ile uzaktan yakindan alakasi yok. Figurlerini begendiyseniz $u ve varyasiyonlar daha ho$ olabilir gibi geliyor bana: http://www.spawn.com/toys/horror/conan2/conan3/images/conan2_conan3_photo_01_dp.jpg[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar