Lott_Ifock Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Selamlar, Uzun süredir işerimin çok yoğun olmasından dolayı oynayamadığım star wars galaxies box'ımı ve accountumu satmaya karar verdim. Accountumun veteran olup olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok fakat hesabımın ilk 21 ağustos 2003 tarihinde açıldığını biliyorum (veteran olması için en az 3 ay acc'ın açık kalması gerekiyormuş sanırım ama ondan da emin değilim kalmışta olabilir kalmamışta..) asıl karakterim eclipseteki Lott Ifock, yanılmıyorsam en son Master Pistoleer/Expert BH idi. item olarak eğer hala benim oynadığım zamanlardaki kadar sık nerf yapılıyorsa (!) oldukça sağlam şeyler var. yine yanılmıyorsam 2-3 m para ve iyi bir geo pistol var (zırhlar vs. de cabası) karakterim imperial subayı. ikinci karakterim kettemoor'da açtığım Sulikh. o da en son 1-1-4-1 teras kasi idi (yanılmıyorsam :) ) izmirliyim, fiyat konusunda anlaşabiliriz eminim ki. izmir dışı da olabilir. msn'im; [email protected] saygılar.[signature][hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. [Bu mesaj Lott_Ifock tarafından 24 Aralık 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lott_Ifock tarafından 24 Aralık 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar