uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya tavşan alıcamda kesin karar verdim tavşanın fiyat fln ucuzda kafesler çok pahalı ucuz kafes bulabileceğim bi yer varmı ? Ankara'da oturuyorum bu arada orc yetiş yardımıma :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu senede üni'yi kazanırsam köpek alıcam ayrı eve çıkıp oh miss,inşallah olacak bide yanına kedi düşünüyorum köpek bankoda anlaşabilirlermi acaba diye düşünüyorum..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yetiştiiim :) ankara'da sakarya'da bir pet shop var. şu işbankası'nın bir arka sokağında. oradan geçen sene 15 milyona almıştım ben. yem falna filan 20-25milyon bulabiliyor sanırım. ama migros,armada vs. pek farketmesede kazık olan yerlerde 15 milyon tavşanlar. kazık olmayanlarda kafesle birlikte o kadar. manyak tatlı hayvanlardır tavşanlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi ben daha önce besledim erken öldü bayaa üzülmüştüm gerçekten inanılmaz şirinler,orc başka yokmu bildiğin bugün baktım sakarya fln küçücük kafes 30 milyon diyor adam[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 orc seneye öss'yi kazaniyim çıkıyorum eve gelir msn sende bide golden alıcam yanıma :)[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gelirim tabi şöyle bir hayvan çiftliği yapacaksak niye olmasın :-p sürüngenler hariç. bütçen ne kadar acaba uncle?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bütçe iyi abi tunalı hilmi taraflarında tutucam bak ben ciddiyim sende gel hayvanlarla fln süper olur hem kirada 2'ye bölünür :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 benim birkaç senem daha var :) bu konuyuda konuşmadım henüz :) tunalı hilmi'de ise ama ziyaret kesin olur yani :-p hmm yanlız heryerden alma pet.sokaktada satıyorlardı. oradakileri almamanı tavsiye ederim. gerek hayvanın dışarıdan kapacağı şeyler onun kısa bir hayatı ve sana gelebilecekler..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 alacağım yeri görsen çok temiz bi petshop adı fırat görmüşsündür belki meşrutiyet'e doğru çıkarken tavşancıklarda tertemiz bembeyaz :D mesela sakarya'daki pet shop'a baktım tavşanlara nasıl kötü bakıyorlar hayvanlar bitkin bi halde :([signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 vallaha değişiyor gerçekten. acaba şu fırat olan yerde sürüngen hayvanların oldugu yermi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sürüngen hayvanlarda var bak oraya gelmeden bi petshop daha var aynı sokak üzerinde anladınmı?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 şey şu o petshop'un karşısında büyük bir yer var. kitap falan satıyor. art... lı birşeydi.. gerçi özel mesaj diye birşey var :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 orasıydı herhalde evet[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar