SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 arkadaşlar bu filmn divx altyazısını ulabilcegim yer varmı.şimdi den söliyim şu sitede ara bulursun demeyin de tam olarak varsa bana linki verirseniz sevinirim.organizeatak.com da bi de divxaltyazi.com da aradım bulamadım varmı sizde[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Söylemem langadanak dıye yazıyorsunuz ondan fılmın karelerını ızlemeyenlere zevk bırakmıyorsunuz banane soylemem *! şımarık bır ıfadeyle uzaklaşır*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hey daaa yok hocam orda sende varysa soulbriger fersene bana :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hemen hemen her siteye baktım (ingilizceden japoncasına kadar) ben bulamadım. filmi indirdim ama altyazısı yok :([signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim?
Öne çıkan mesajlar