OffChu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Wow us forumlarındaki Professions (Meslekler) bölümünde yer alan çok güzel bir konu. Ultimate Professions FAQ & Links Not: Yanlışlıkla "enter" a bastım o yüzden başlık o halde. Bir mod onu link teki gibi düzeltirse daha açıklayıcı olur. [Bu mesaj OffChu tarafından 24 Aralık 2004 08:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hehe blizzard o adamı işe alsın zira wow.com dan hiçbişiy öğrenilemiyor doğru düzgün..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Oo çok güzel. Link'i ekledim bizim FAQ'a da..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar