THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet su gunlerdeki en buyuk korkum bu pingler gene duzeldi ama cumartesi gunu gelince gene patlarsa nolacak..ben muhtemelen kafayi yer wowu birakirim zaten bugun geldim eve actim oyunu hafta sonu giremedik simdi gielim diye 5 dakka sonra 4 saatlik bakima girdi server...[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu bakım olayları biraz fazlalaştı yine 4 saat baya uzun bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Açıkcası bugün ping 900-5600 arasında gitti geldi ama çoğunlukla 1500 civarındaydı bölgesel bir sorun var diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya uzak olmanizla alakasi var ama ortada baska seyler de vardi bu haftasonu. ben burdan patiye giremiyodum...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 kore us europe ? hangisinden bahsediyorsunuz sorması ayıp?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ben US adina konustum. onlar da genelde US'de sorun yasiyoruz diyolardi...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Korede lag var ama avrupada bende 140 gibi bir ping gösteriyor ve işallah retailden sonrada sorun olmyacak.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bende us den bahsediyorum gerci asil sorun ttnetten kaynaklandigindan bisey farketmiyor.cumartesi 12 civari bakalim nolacak sefil mi olacaz acep gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aha cozurttu gene cuma gunu ya hayatta kacirmaz telekom[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Süper bir yalan söylediler... İstanbul ve Ankara Routerları aynı anda arızalandı dediler... Ayarlama yapıyorduk bozduk demiyorlarda neler söylüyorlar... 2 Routerında aynı anda bozulma gibi bir şansı olamaz yaa... Yani olurda 12341523563462345 milyonda bir olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Eger boyle dewam ederse h.sonu ping deli olacak (tabi oyun olursa)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Düzeldi Benim internet[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 evet düzelttiler. EU client indirmeye devam :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar