GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tiyatro'da ilk sahne arkası tecrübem çok heyecanlıyım yavaş yavaş deneyim kazandıkça bir gün ben de kendi oyunumu koyarım umarım. Cihangir BO Sahne'de 17 Ocak'tan itibaren her hafta sizlerleyiz efendim Hepinizi bekliyorum, beğeneceğinize eminim! http://i.imgur.com/Wy1Es1J.jpg "Göçmenler sadece göçerken göçmendir." "Biz, bir grup vatansever, yeni bir düzen kurma çabasındayız!" - Hükümet "Şehir geliştikçe çukurlarla dolar. Çukurlardan kaçmamızın imkanı yok! Anlayın bunu!" - İş Adamı "Şikayetlerinizi belediyemizdeki şikayet kutusuna atın!" - Memur "O gün kutuda diğerlerinden farklı bir mektup buldum!" - Temizlik Görevlisi "Belediyenin verdiği izinle, bir inşaat şirketinin kazdığı çukur yüzünden küçük kızım ölüyor!" - Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 surtitle olayi nasil oluyor canli oyunda, daha once gormedim hic. bu arada tebrikler ve basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tiyatro festivallerinde gelen yabancı oyunlara yapılıyor rahat da takip ediliyor (kısmen) böyle yukarda 3-4 satırlık bir beyaz perde, arkadan oraya vurdur projeksiyonu, bilgisayardan da oyunu takip ederek ilerlet altyazıları powerpointte temiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 tebrikler hacit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar