toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya harbiden bu paticik de ne var yaw =) Yani paticik dışında 1 tane bile acılabilen site yok. helal olsun valla adamlar nasıl becerdiyse...[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 paticiği bile yeni açabildim internet berbat durumda hiç bir site açılmıyor[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya yemek ısmarlıcam bağlantı yok:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yurtdışı topicinede yazdım Buraya da yazim Patıcıkten baska hıc bı sekılde yurtıcı/yurtdısı bı yer acamıyorum. Paticikte acılmasa Internet yok diyicem. Neyse aradım kablo neti az once TTnet cıkıslarından oldugunu soledıler ve bır kac saat ıcınde duzelır dedıler. Izmır kablonetı aradım. Kabloyum haliyle[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Chemical, 24 Aralık 2004 16:47 tarihinde demiş ki: ya yemek ısmarlıcam bağlantı yok:( benim de karnım cok ac dunden kalma bi lahmacun var yemeksepetinden soylemiştm. bari onu ısıtp yiyim. :P[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 az önce bende paticik bile açılmıyordu deli olmuştum.. (izmir)[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya bi kac saat cok fazla izmite gidicem 6 da otobus. benim hemen girmem lazım tabi bi işe yarıcak mı girmem msn e goruces[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bursa / Çekirge felç aynı durumda..[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Telekom: Router'ı tamir ediyoruz Türk Telekomun yurt dışı çıkışlarını sağlayan router arızalandı. Yetkililer, Ankara bölümündeki arızanın giderildiğini, Acıbadem'deki sorunun da çözülmek üzere olduğunu belirtti. Ankara AA 24 Aralık 2004,Bakım veya onarım yapılacağı yönünde herhangi bir duyuru yapmamamış olan Türk Telekom, soruları yanıtsız bırakarak;Arızaları gidermek için çalışıyoruz; demekle yetiniyor. Türk Telekom'dan yapılan açıklama şöyle: Cuma günü öğle saatlerinde TTnet şebekesinde meydana gelen kesintiyle ilgili sorunun Ankara'daki bölümü 16.25 itibariyle giderilmiştir. Acıbadem'deki sorun ise 2.5 Gbps'lik yurtdışı çıkışın devreye girmesiyle çözülecektir. (ntvmsnbc)[signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 24 Aralık 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Şu aralarda duzeltıldı sanırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla arkadaşlar düzeldi düzeldi diyorlar ama yurt dışı halen sürünüyor yahoodan bir mail atayım dedim 256kbs olmasına ramen süründüm.bi compese dedim demez olaydım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yurt dısı hala oyle ama bıraz rahatladı 1 saat oncesıne kadar cok daha kotuydu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok bende bi duzelme[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 iğrenç bir bağlantı. eve geldiğimde hiçbir site açılmıyordu. şimdi üçte birlik bir performans var..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar