Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Yeni açıldı da içerde bilgisayar topluyorlar mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 her vatanda toplamıyorlar mı zaten? benim gittiğim her vatan da pc toplama vardı.toplamıyorlarsa bile senin toplattığın pc yi en yakın şubeye söylüyorlar onlar topluyor sen ordan alıyorsun. en azındna ellerinde parça olmayınca öyle yapıyorlardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hmm güzelmiş abi.. peki anında topluyorlar mı acaba? Yoksa yarın, 3 gün sonra al diye kastırıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 eğer tüm malzemeler ellerinde var ise anında topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hemen toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Giovanni said: hmm güzelmiş abi.. peki anında topluyorlar mı acaba? Yoksa yarın, 3 gün sonra al diye kastırıyorlar mı?Anında topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sağolun arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çarpıp karekökünü aldıklarını da gördüm AHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Giovanni said: hmm güzelmiş abi.. peki anında topluyorlar mı acaba? Yoksa yarın, 3 gün sonra al diye kastırıyorlar mı? Büyük bir indirim zamanında filan gidersen 3 gün sonraya diyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar