pesmerge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yeni bir paticik üyesi olarak öncelikle tüm üyelere saygılar... Benim bir kaç sorum olacak. Yardımcı olursan sevinirim.... 1- lvl 60 oldu diyelim. Master için ne yapmak gerekli??* 2- Diyelim master olduk. Bize verilen stat pointler mi artacak?? yoksa belli bir miktar stat point mi verilecek? Verilirse de ne kadar verilecek? 3- Skill pointlerde bi artış olacak mı??[signature][hline]pesmerge lvl 5x Blade
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 master olmak için pianada bi warrior master var dinozor kılıklı bişey onla konuşcan sanırım[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 LvL 60 oldugunda master questi var o guesti yapmak gerekiyor. Mesela Priest icin Holy water temple ve 10m para istiyor.Holy water da cz deki boss dan cıkıyor. Bu boss u kesmek de asırı zor ve her kestiginde cıkma garantisi yok. Roque cok zor degil. 10 opal 10 saphire 10 crystal 10 tane blood of glypthond istiyor. digerlerini tam hatırlamıyorum onlarında master skill i veren npc lerinde neler tamamlamanız gerektigini yazıyor. Master skill i almanın avantajı nedir? Master skill i alınca LvL 60 dan sonraki skill ler acılıyor. Master quest i yapmadan acılmaz. Gene priestden ornek vereyim LvL 70 olunca 2000 hp buff atabiliyorsun. Bunun icin master questi yapmıs olman gerekiyor.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aKuMa_Tr öle diyosa öledir. Zaten doooru dior. Hiç level 60 olmadım ama araştırdığım kadarıyla öleymiş.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar