Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Patilerden bu oyunu online oynayan var mı merak ettim?Yoksa iyi bir bağlantısı olan patiyle server kuralım, oynayalım güzel olmaz mı?[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Freya, 22 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki: Patilerden bu oyunu online oynayan var mı merak ettim?Yoksa iyi bir bağlantısı olan patiyle server kuralım, oynayalım güzel olmaz mı? bn fm hastasıyım ama senin gibi online olanağı war mı bilmiorum[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Si games forumlarında sürekli awaiting appovral oluyor.Üye olamadığımdan mesajlara bakamıyorum.Burda oynayan var mı?[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bende oynuyorum tabide yani lan gibi.. Cm'yi bekle Mmoprg gibi oynuycan..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben 2 kşi oynamıştım net üstünden 2mizdede 256 adsl vardır.mis gibi hiç yavaşlma falan yoktu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya diorum ya işte net cafede landan oynar gibi 5 6 kişi.. CmOnline gelince mmoprg gibi 10 binlerce kişi netten oynuyabilcek..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar