tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ha bu arada baglantım 256k adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 o kadar para ver ayda 60-70 milyon, karsiligini alama. canimi sIkmaya ba$ladi bu telekom iyice![signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gene gitti yurtdisi cikislari. kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin kafam girsin...[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sorun kabloda değil. ben DEU ile doğrudan bağlıyım omurgaya. optik hat ile hem de. Yurt dışı gittimi adsl kablo toptan gidiyor. Sorun telekom ve türkiyeye yapılmış olan yatırımda.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 of kabak tadi vermeye basladi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Abi yurtdışı gitti falan da ben az once paticiğe bile giremiyodum yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar