quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Yanlış teşhis koymuş doktoru dövmeyelim de besleyelim mi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya doktoru dövme fln o anki ateş ile ilgili yazılan şeyler en fazla muane etmedigi için içeri girer girmez doktor bey ben tmm sen nezlesin dedigi için döverim ama profesörde beni döver mesela sen sen fizbanı döversin ama fistan seni döver ama ben hepsini döverim o degilde bu augmentin 1000mg alıyorum 4 gündür yan etkileri olarak şunlar görülüyo bende ayak spazmı anlık olarak kasılmalar aşırı kaşınma uykusuzluk aşırı yorgunluk halsizlik ambelelelik yön duygu kaybı vucudumun 5 cm dışarısında gidiyorm hissi 14 tane 1000lik verdi ben hep 300lük fln kullanıyordum 1000lik bana çok kalın geldi gibi iyi olup olmadıgımı bile hissedemiyorum suanda o kadar sıçıyor ağzıma bu antibiyotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 en pisi gözlerin yanması abi ya, ders çalışıyoruz, final zamanı bi git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar