Crossfade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 FOrum kurallarına aykırımı geldim bilmiyorum geldiysemde ozur dilerim www.knightonlineworld.com sitesinde oynuyorum ama artık sıkıldım almak siteyen varsa bana ulaşabilirler asagıda charın özellikleri Crosfade Ranger Level 32 Yer El Morad Irk İnsan Server Xegonon2(ya da ole bişey)Yarım milyon coins (daha fazla belkide)Goblin Armor Silan Armor +4 +6 Silahlar vs.. düşünenler [email protected] adresinden ulaşabilirler ....
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bende bişey sandım :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Küçükken alıcan, büyütücen, sonra kullancan...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 2 günde daha güzelini yaparsın o charın..Peh..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: -Kobe-, 23 Aralık 2004 17:22 tarihinde demiş ki: 2 günde daha güzelini yaparsın o charın..Peh.. Level 32 yi 2 günde yapamazsında, 3-4 günde yapabilirsin. (Günde 15 saat oynayacaksan o başka) Ayrıcana bende charımı satıom. level 183722148423 Hem glacier hem assassin ikisi bir arada. Ares3 teyim bulun beni. [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 23 Aralık 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Diezin acıldıgı 2. gunu 41 archer. İsteyince olur :D
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=102461[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Buzkirpisi, 23 Aralık 2004 17:30 tarihinde demiş ki: Diezin acıldıgı 2. gunu 41 archer. İsteyince olur :D Ne?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Günde 5 saat oynadım 2 günde lvl 30 magician..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Level 30 tamamda 30 dan sonra expler feci yükseliyo. Level atlamak zorlaşıyo. Bu sırada 2 günde 41 level archer olayını düşünüom hala..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hardcore oynayan tiplerin arasına karıstım,sabah 4 te acılmıstı server,ertesi sabaha kadar oynadık,sonra biraz uyudum kalktım devam ettim.Gece 41 dim.Party de azim olunca cabucak geliyo lvller.
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben aresde bi barbar açmışdım oyunu ilk yüklediğim zaman.Yanlış hatırlamıyorsam 8 saatte 30 yapmıştım. Ama sebebi lvl 10da Kallugadaki partylerden birine girdim. Çok güzel exp kazandım.Ama bu hayatımda 1 kez başıma geldi birkezdaha denediğimde tutmadı:D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Buzkirpisi, 23 Aralık 2004 19:19 tarihinde demiş ki: Hardcore oynayan tiplerin arasına karıstım,sabah 4 te acılmıstı server,ertesi sabaha kadar oynadık,sonra biraz uyudum kalktım devam ettim.Gece 41 dim.Party de azim olunca cabucak geliyo lvller. , Röhhhhh... Çekinmenize gerek yoktu, abartsaydınız? Betonuda deldinizmi ? :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bence utan bu charı satlığa cıkardıın için bende bir şey sandımdı.Lvl 30 yapmak hakketen 2 gün sürer toplam en fazla 10 saat tabiki yardım alarak[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Öne çıkan mesajlar