Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtlafa Hayır

grifter

Öne çıkan mesajlar

Sözde "Hayvan Haklarını Koruma Kanunu"nun yeni yürürlüğe girdiği ülkemizdeki bazı "hayvanlar" halen bazı şeyleri idrak edememişler. Lafı fazla uzatmak istemiyorum zaten söylenecek pek birşey de göremiyorum. Sadece aşağıda verdiğim linke bir göz atın ve biraz duyarlı olup sayfadaki dilekçe formunu gönderin arkadaşlar.

http://www.kedigen.com/itlaf.php?kat=form

Başka forumlarda üyelikleri olan arkadaşlar bu konuyu lütfen başka yerlere de açsınlar.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar başlığı açtığımda dilekçe sayısı 270 di, şu anda 1000'i geçmiş durumda. Başka pet sitelerinde de dilekçenin örneği var ama asıl hedeflenen Ocağın ortasına kadar toplam 500.000 dilekçe.

Arkadaşlar formu doldurmak toplam 1 dakikanızı bile almayacak, bu konuda lütfen üşenmeyelim :([signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne ya? Biz ağaçlar kesilmesin onlarda canlı derken heriflerin yaptığına bak. Çok yazık.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
avrupa birliğine girince zaten böyle birşey olmayacağını sanıyorum. fakat yazık hayvanlara, şimdidende önlem almalı..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 101)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...