Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtlafa Hayır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sözde "Hayvan Haklarını Koruma Kanunu"nun yeni yürürlüğe girdiği ülkemizdeki bazı "hayvanlar" halen bazı şeyleri idrak edememişler. Lafı fazla uzatmak istemiyorum zaten söylenecek pek birşey de göremiyorum. Sadece aşağıda verdiğim linke bir göz atın ve biraz duyarlı olup sayfadaki dilekçe formunu gönderin arkadaşlar.

http://www.kedigen.com/itlaf.php?kat=form

Başka forumlarda üyelikleri olan arkadaşlar bu konuyu lütfen başka yerlere de açsınlar.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
herkes katılsa baya ıı olur aslında,[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar başlığı açtığımda dilekçe sayısı 270 di, şu anda 1000'i geçmiş durumda. Başka pet sitelerinde de dilekçenin örneği var ama asıl hedeflenen Ocağın ortasına kadar toplam 500.000 dilekçe.

Arkadaşlar formu doldurmak toplam 1 dakikanızı bile almayacak, bu konuda lütfen üşenmeyelim :([signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
ben de katildim, cok uzucu ve sorumsuzca bi davranis.
AB icin muzakere tarihi aldigimiz gunlerde gundeme gelmesi cok daha uzucu.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...