grifter Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Sözde "Hayvan Haklarını Koruma Kanunu"nun yeni yürürlüğe girdiği ülkemizdeki bazı "hayvanlar" halen bazı şeyleri idrak edememişler. Lafı fazla uzatmak istemiyorum zaten söylenecek pek birşey de göremiyorum. Sadece aşağıda verdiğim linke bir göz atın ve biraz duyarlı olup sayfadaki dilekçe formunu gönderin arkadaşlar. http://www.kedigen.com/itlaf.php?kat=form Başka forumlarda üyelikleri olan arkadaşlar bu konuyu lütfen başka yerlere de açsınlar.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 up!![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 herkes katılsa baya ıı olur aslında,[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çok kötü bir durum :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Arkadaşlar başlığı açtığımda dilekçe sayısı 270 di, şu anda 1000'i geçmiş durumda. Başka pet sitelerinde de dilekçenin örneği var ama asıl hedeflenen Ocağın ortasına kadar toplam 500.000 dilekçe. Arkadaşlar formu doldurmak toplam 1 dakikanızı bile almayacak, bu konuda lütfen üşenmeyelim :([signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kötü bir durum :([signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben de katildim, cok uzucu ve sorumsuzca bi davranis. AB icin muzakere tarihi aldigimiz gunlerde gundeme gelmesi cok daha uzucu.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu ne ya? Biz ağaçlar kesilmesin onlarda canlı derken heriflerin yaptığına bak. Çok yazık.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 up[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 avrupa birliğine girince zaten böyle birşey olmayacağını sanıyorum. fakat yazık hayvanlara, şimdidende önlem almalı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 101) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bencede herkes katılsa ben katıldım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar