Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KoHack... DİKKAT! Kullanacaklar bunu mutlaka okusun!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar tekrardan..
Lafı uzun tutmucam kısaca anlatıcam.

Bugün biriyle tanıştım. Sohbet sırasında. "Bende KoHack var yollayayım dene" dedi. Kodlarını incelemek için "Yolla anasını satim bi kullanayım" dedim yolladı.
Kodlarını incelemek için yardımcı bir programla açtım.
Kohack'ta keylogger olduğunu artık şamdaki lamer sultan bile biliyor. Benim amacımda bu keylogger i nasıl eklemişler, nasıl yapmışlar, hangi version keylogger var, silinebilirmi vs. araştırmaktı.

Açıp baktığımda bu kohack ı bana yollayan arkadaşın, keylogger da Reply kısmına kendi mail adresini yazdığını gördüm. Yani kohackı kazara bir çalıştırmış olsaydım klavyem ile bastığım her tuş (enter, space, backspace, ctrl, shift vs. dahil) bana kohack ı yollayan vatandaşın mailine gidecekti.

Bunun ne gibi sakıncası olurdu. Kısaca açıklayayım.

Diyelim Garanti bankası hesabım var ve girip işlem yapıcam.

Exploreri açıyoruz (burada sorun yok)
Adres çubuğunu tıklıyoruz (yine sorun yok)
www.garanti.com.tr yazıp enterliyoruz (Bunlar o maile gitti)
Kullanıcı adı ve şifre yazıp entere basıyoruz (Bunlarda gitti)

Şimdi www.garanti.com.tr ve kullanıcı adı ile şifresi bu maile gitti. Mailde şu şekilde görünür:

IP : xxx.xxx.xxx.xxx
Log #1 : www.garanti.com.tr¶
-Break
Log #2 : fatihkaraca¶
-Break
Log #3 : zarttirizorttur¶
-Break
-Java console open
-Page loaded
.
.
.
.

Bu şekilde gider..
Ve işte tüm bilgileriniz keyloggerde "Reply:" kısmında kayıtlı olan mail adresinde..

Kıssadan hisse şu :

Burada da "bende kohack var satarım, kiralarım, beleş veririm, yalarım, yutarım" gibi sözler söyleyen bir sürü insan var.
Bu tür mesajlara günlerdir katlanıyorum ama bıçak kemiğe dayandı.
Buradaki herkesi lamer yerine koyabilirsiniz. Ben yemem!!! (Bu lafım kime o kendini iyi biliyor. "Alakam yok" diyorsanız boşa üstünüze alınmayın:-p)

Eğer burada haftalardır Kohack kullanmayın diye kıçımı yırtıyorsam bir sebebi var. Lafımı dinleyin. Kimseden kohack almayın. Keyloggerli program kullanmayın. "Türk erkeğine bişi olmaz prezervatif kullanmam aids te neymiş" der gibi bile bile keyloggerli program kullanmayın.
O kohack ı aldığınız kişinin keylogger'in Reply: kısmına kendi mail adresini yazıp yazmadığından emin olamazsınız.

Eğerki bu yazıdan sonra hala "abi benim mail gitti, kredi kartı gitti, banlandım, account gitti" gibi laflar ederseniz harbi bi tarafımla gülerim...

Rica ediyorum lafımı dinleyin. Bunu söylüyorsam bi bok bildiğim var demektir. Mail filan sorun olmaz. Yenisini alırsınız. Ama klavye ile bastığınız her tuş karşı tarafın mailine gider diye yırtınıyorum.
Bundan sonrasını siz bilirsiniz. Hala kullanmak istiyorsanız kullanın.
Ama bari forumda kohack mevzusu yapıp acemilerin aklını çelmeyin. Onların başını sıkıntıya sokmayın. Kendi oyun parkınızda oynayın. Bize ilişmeyin. Bu forum sahipsiz değil ve bu forum lamerlerden kurulu değil. Bu forumdaki herkesin gerçekten zeki ve dallarında bilgili insanlar olduğunu düşünmesem internette bulunduğum zamanın %80'ini bu forumda harcamazdım...

Saygılar...

[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Aralık 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kohackın işlevi ne ki bu kadar rağbet görüyo?[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Adaware le arasıra taramak iyi bi cozum,veya sadece keylogger silen programlar bulabilirsiniz.
Yahut icine downloader gizlenmis olan kohackden downloaderi cıkarabılırsınız.Var programı ama ben ugrasmıyorum.
Mesaj tarihi:
Up layalımda millet görsün bu KoHack GERÇEĞİNİ[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Bir UP daha iyi olur.Son bu ,ben yapmıyacağım bidaha up[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Bu kohack numarasına düşsen daha iyimi olur.
Önemli konuları uplıyorum.
Tamam sen biliyorsun kohacki ben biliyorum hadi bilmeyen adam kullanırsa...
Adama yazık olmazmı?
Bende bunun biraz daha güncel kalmasını istiyorum.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Kohack çok basit olduğu halde foruma ne zaman girse sorun hatta kavga çıkarmıştır bir çok insanın charı soyuldu ;key logger yüzünden,bir coğu ban yediler kohack yüzünden.Ama gelin deneyin çok güzel bir olay :D isteyen varsa [email protected]. istediğiniz programa aratabilrsiniz key logger yok olsa ben yanardım 2 aydır kullanıyorum.[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
  • Yeni Oluştur...