Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Merhaba arkadaşlar, 6610 da saat ayarlarını buldum saati ayarladım ama ekranda göstermiyor yani ana ekranda... Ana ekranda göstermek için ne yapıyorduk?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 saati göster diye birşey vardır :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 nasıl ana ekranda göstermiyor? sol üst köşesine baktınmı acaba hiç? normalde symbian işletim sistemlerinde orada oluyorda?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 101)
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 6610 symbian lı değil. saat ayarlarının oldugu yerde . saati göster diye bir ibare olması lazım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yok bulamıyorum saat ayarlarında saati göster diye bi ibare[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 arkaplanın üst kısımları siyahsa saatte siyah fontla yazdıgı için gözükmüyor olabilir (mi?)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 değil ya bi yardımcı olsanız[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Slat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benim 6610'a sağlam bi darbe gelmişti saati falan kaybolmuştu.. Sinirlenip attın mı bi yere?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yok mu bilen[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Serdar sen ne biçim adamsın ya...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 nası ne biçim adamım ya? yok işte[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yaa söllemeyn tamam[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 alerjik srdr[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 oda güzel saat yok iyimi * şeytan aldı götürdü satamadan getirdi * [signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Öne çıkan mesajlar