Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 arkadaşlar netten indirdiğim bi kaç kitap üzerinde değişiklik yapmak istiyorum.örneğin yazıları koyulaştırmak belli pragrafları ekleyip çıkarmak gibi.bunları yapabileceğim bir program varmı?pdf'leri word dosyası yapan bir kaç programla denedim ama istediğim sonucu alamadım.şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Adobe Acrobat Writer Pro 6.0 bu program her şeyi yapar pdf dosyaları ile... Ama ücretli olabilir. Hatta öyledir muhtemelen. Evet evet ücretliymiş. Artık arayıp bulmak da sana kalmış. 350MB bişey...[signature][hline]bir akademik intihar timsali [Bu mesaj Kendercik tarafından 23 Aralık 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 download.com'dan pdf editor diye aratırsan pdfi txtye çevirmene yaracak bir program bulacaksın pdf'in senin seçtiğin %10 luk bölümünü doc'a çeviriyor. ve 10 seferde tüm dökümanı doc'a çevirebiliyorsun. fakat yazmak için bir program bilemiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 pdf2word diye bir program var cok kullanıslı degil ama dene bir istersen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ya sorun değil programın büyüklüğü yeterki işimi görsün 300-500 farketmez.ya text ' e çevirmek istiyorum ama resim olunca sayfalarda texte çevirirken sorun çıkartıyor. saolun arkadaşlar dediğiniz progrmaları tek tek denicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pdf to txt zaten adobe readerın default özelliği =)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar