Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD key ile Baska CD den oyun yuklemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben simdi Amerikadan bir arkadasa Oyunu aldirmayi dusunuyorum acaba eleman bana cadece CD keyi yollasa ben baskasinin WOW cdsi ile oyunu yukleyip oynuyabilirmiyim birde acaba EU final beta basladimi
Mesaj tarihi:
hmm sen biraz gerilerde kalmi$sin sanirsam. oncelikle yukarda soru sorulmadan once okunmasi gereken ba$liklari detayli bi bicimde okursan sorularinin cevabini alabilicegini saniyorum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
said:
Remus, 23 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
Ben simdi Amerikadan bir arkadasa Oyunu aldirmayi dusunuyorum acaba eleman bana cadece CD keyi yollasa ben baskasinin WOW cdsi ile oyunu yukleyip oynuyabilirmiyim birde acaba EU final beta basladimi

Amerikadan oyunu aldirsan cd keyi sana yeterli olur. Eger broadband bir baglantin varsa oyunu download eder oynayabilirsin. Ve amerikan aldigin cd keyi ile avrupada oynayabilmek icin yukarda bahsettigim topicte verilen bir link olucakti. Oradaki formu doldurarak eu final betada sende yerini alabilirsin.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
Evet başkasının CD siyle oyunu kendi makinana kurup kendi cd keyinle açtığın accountla oynayabilirsin.Ama adsl en veya kablon olsa iyi olur çünkü oyunu kurduktan sonra patch yapman gerekecek.BUnlar amerikada oynamak istiyosan geçerli.
Ama Avrupa da oynamak istiyorsan o cd ler işe yaramaz internetten indirmen lazım

[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago

[Bu mesaj Abyss tarafından 23 Aralık 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı tarz bir soruyu ben de soracaktım da arkadaş açmış topici.

yalnız cd olmadan netten direk 1.1.0 installer ını yükleyebilir miyim? yoksa illa 1.0.0 ı yükleyip üstüne patch tarzı birşey mi lazım?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 23 Aralık 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
EU'da oynamak istiyorsan 1.1.2 clientini torrent olarak bulabilirsin.

Onun üstüne de 1.2.1 patchini yüklemen gerek.

Forumda ararsan ikisi için de torrent adresleri mevcut.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Bren - Gnome - Warlock
Mesaj tarihi:
wow torrents adresinden bahsediyorsan eğer, ordaki engb torrent'i bozuk çıktı. bad data from tracker diyor başlar başlamaz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
bekleyelim o zaman.. umarım olur yoksa deliricem.

hmm indirmeden sorayım, bende us client'ı var ancak eu da çalıştıramadım. hiç patch i olmamasına rağmen, realmlist.wtf değiştirince bile "unable to validate game version" diyor.

illa eu client indirmem mi lazım?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
lol, yok olmadı bu torrent olayı.
tek bir byte bile dl etmeden bekledi bir süre, ardından çat diye yine "bad data from tracker-" hatasını verdi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
aşağıdaki gibi bir mail geldi, o kadar.

said:
Hello,

Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft!

We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct.

You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information.

Thank you for joining the World of Warcraft community!

Customer Support Team

Blizzard Europe
[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
Banada o mail geldi. Automail o işte 10 saniyede falan bana geldi sanada gelmiş olması lazım.

[Bu mesaj Smulkin tarafından 24 Aralık 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...