Remus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben simdi Amerikadan bir arkadasa Oyunu aldirmayi dusunuyorum acaba eleman bana cadece CD keyi yollasa ben baskasinin WOW cdsi ile oyunu yukleyip oynuyabilirmiyim birde acaba EU final beta basladimi
siee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hmm sen biraz gerilerde kalmi$sin sanirsam. oncelikle yukarda soru sorulmadan once okunmasi gereken ba$liklari detayli bi bicimde okursan sorularinin cevabini alabilicegini saniyorum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Remus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 baktim ama bulamadim birde kafam karisti
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ayni sorun bendede var kafan karisti ise yandin oyun alana kadar burda yazanlardan bişey anlamassin yane bende öyle oluyo:))
siee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Remus, 23 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Ben simdi Amerikadan bir arkadasa Oyunu aldirmayi dusunuyorum acaba eleman bana cadece CD keyi yollasa ben baskasinin WOW cdsi ile oyunu yukleyip oynuyabilirmiyim birde acaba EU final beta basladimi Amerikadan oyunu aldirsan cd keyi sana yeterli olur. Eger broadband bir baglantin varsa oyunu download eder oynayabilirsin. Ve amerikan aldigin cd keyi ile avrupada oynayabilmek icin yukarda bahsettigim topicte verilen bir link olucakti. Oradaki formu doldurarak eu final betada sende yerini alabilirsin.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Remus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 peki baskasinin orjinal CDsinden kendi cd leyimle oynuyabilirmiyim
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Evet başkasının CD siyle oyunu kendi makinana kurup kendi cd keyinle açtığın accountla oynayabilirsin.Ama adsl en veya kablon olsa iyi olur çünkü oyunu kurduktan sonra patch yapman gerekecek.BUnlar amerikada oynamak istiyosan geçerli. Ama Avrupa da oynamak istiyorsan o cd ler işe yaramaz internetten indirmen lazım [signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago [Bu mesaj Abyss tarafından 23 Aralık 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aynı tarz bir soruyu ben de soracaktım da arkadaş açmış topici. yalnız cd olmadan netten direk 1.1.0 installer ını yükleyebilir miyim? yoksa illa 1.0.0 ı yükleyip üstüne patch tarzı birşey mi lazım?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 23 Aralık 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
acgur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 EU'da oynamak istiyorsan 1.1.2 clientini torrent olarak bulabilirsin. Onun üstüne de 1.2.1 patchini yüklemen gerek. Forumda ararsan ikisi için de torrent adresleri mevcut.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 wow torrents adresinden bahsediyorsan eğer, ordaki engb torrent'i bozuk çıktı. bad data from tracker diyor başlar başlamaz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 O bozuk olduğu anlamına gelmiyor, o ana kadar bulduğu seed'lerin sağlam olmadığı anlamına geliyor. 5dk beklersen o yazı silinir :) Bu soruyu ekleyeyim FAQ'a..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bekleyelim o zaman.. umarım olur yoksa deliricem. hmm indirmeden sorayım, bende us client'ı var ancak eu da çalıştıramadım. hiç patch i olmamasına rağmen, realmlist.wtf değiştirince bile "unable to validate game version" diyor. illa eu client indirmem mi lazım?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 lol, yok olmadı bu torrent olayı. tek bir byte bile dl etmeden bekledi bir süre, ardından çat diye yine "bad data from tracker-" hatasını verdi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: bad data from tracker - Usually you can ignore this, it seems to happen when the tracker is overloaded or otherwise flaky. Bittorent faq'tan aldım bunu valla. Sen o şekilde bir süre daha açık tut istersen?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 neyse, azureus la indirmeye başladı sonunda. 11-12 ile indiriyor. hadi hayırlısı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya bende US keyi var o bahsedilen formu doldurdum ama hala bana hiçbir bilgi gelmedi. O formu doldurupta blizzardan geri dönüş alan kimse var mı?
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aşağıdaki gibi bir mail geldi, o kadar. said: Hello, Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft! We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct. You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information. Thank you for joining the World of Warcraft community! Customer Support Team Blizzard Europe[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bu mail formu doldurtuktan kaç gün sonra geldi?
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yaklaşık 15 saniye sonra.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Banada o mail geldi. Automail o işte 10 saniyede falan bana geldi sanada gelmiş olması lazım. [Bu mesaj Smulkin tarafından 24 Aralık 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Evet banada gelmişti. Ama daha sonra hiç mail gelmedi. Bu gidişle final betaya giremeyeceğiz galiba.
Öne çıkan mesajlar