ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Azmodai, 23 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Floresanin cikardigi sese karsiyim arkadasim. CIZIRDAMAYAN FLORESAN ISTIYORUZ. cizzz cizzz ne bu be! +1[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 baş ağrısı yapıyor bende ve konsantrasyonum dagılıyor ders çalıştıgım odada florosan olamaz yani. yada florosan olan yerde ders calısamam :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Tüm bu sözleri okudukdan sonra bende kıllandım etrafı beyaz görünce nooluyor bana alla alla![signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bana bişe yapmıyo d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: HymnOfChuck, 23 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki: Bana bişe yapmıyo d: Banada yapmıyordu bu yazılardan sonra içim bi kötü oldu.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 florasan lamba herkese rahatsız eder , çünkü static bir ışık değildir . Yanıp sönen bir ışıktır bu yüzden florasandan herkes rahatsız olurs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya arkadaşlar florasan deyince hepinizin aklına o uzun lambalar geliyo tamam da çıkardığı sesten,titreşiminiden ötürü rengi beni sinirlendiriyo.. verdiği o beyaz renge sinir oluyorum..Bunların ampulleri yuvarlak olanları da var ille de uzun olup ses çıkaran olması gerekmiyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sana neon lazım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benım ondamda beyaz florasan takılı cok huzur verior bana beyaz renk bi isik odamda ooh ne guzel cennet gibi :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benim odamda ampul gibi olan beyazlaran var , alışmam baya zaman aldı ... filorasan benide rahatsız eder[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ıyyykkkk *kusar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Dvr odama girsen ölürsün herhalde. Tavanda beyaz ışık, çalışma masamda iki masa lambası ikisi de beyaz ışık, maket yaptığım bölmedeyse o nefret edilen uzun florasanlardan var. Phillips OSRAM kardeşliği anlayacağın :) Ben de sarı ışıkta kötü oluyorum, ama nedeni sanıyorum odamın duvarlarının sarı olması. Sarı ışık kullanınca mavi renkleri yeşil görmeye başlıyorsun, kötü oluyor.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar