ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Azmodai, 23 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Floresanin cikardigi sese karsiyim arkadasim. CIZIRDAMAYAN FLORESAN ISTIYORUZ. cizzz cizzz ne bu be! +1[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 baş ağrısı yapıyor bende ve konsantrasyonum dagılıyor ders çalıştıgım odada florosan olamaz yani. yada florosan olan yerde ders calısamam :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Tüm bu sözleri okudukdan sonra bende kıllandım etrafı beyaz görünce nooluyor bana alla alla![signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bana bişe yapmıyo d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: HymnOfChuck, 23 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki: Bana bişe yapmıyo d: Banada yapmıyordu bu yazılardan sonra içim bi kötü oldu.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 florasan lamba herkese rahatsız eder , çünkü static bir ışık değildir . Yanıp sönen bir ışıktır bu yüzden florasandan herkes rahatsız olurs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
EharD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya arkadaşlar florasan deyince hepinizin aklına o uzun lambalar geliyo tamam da çıkardığı sesten,titreşiminiden ötürü rengi beni sinirlendiriyo.. verdiği o beyaz renge sinir oluyorum..Bunların ampulleri yuvarlak olanları da var ille de uzun olup ses çıkaran olması gerekmiyo yani..
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sana neon lazım[signature][hline]Lathor Wyrm :)
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benım ondamda beyaz florasan takılı cok huzur verior bana beyaz renk bi isik odamda ooh ne guzel cennet gibi :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benim odamda ampul gibi olan beyazlaran var , alışmam baya zaman aldı ... filorasan benide rahatsız eder[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Dvr odama girsen ölürsün herhalde. Tavanda beyaz ışık, çalışma masamda iki masa lambası ikisi de beyaz ışık, maket yaptığım bölmedeyse o nefret edilen uzun florasanlardan var. Phillips OSRAM kardeşliği anlayacağın :) Ben de sarı ışıkta kötü oluyorum, ama nedeni sanıyorum odamın duvarlarının sarı olması. Sarı ışık kullanınca mavi renkleri yeşil görmeye başlıyorsun, kötü oluyor.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Öne çıkan mesajlar