Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FLORASAN IŞIK ANTİPATİSİ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 23 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
Floresanin cikardigi sese karsiyim arkadasim. CIZIRDAMAYAN FLORESAN ISTIYORUZ.

cizzz cizzz ne bu be!

+1[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
Tüm bu sözleri okudukdan sonra bende kıllandım etrafı beyaz görünce nooluyor bana alla alla![signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfChuck, 23 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
Bana bişe yapmıyo d:

Banada yapmıyordu bu yazılardan sonra içim bi kötü oldu.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
florasan lamba herkese rahatsız eder , çünkü static bir ışık değildir . Yanıp sönen bir ışıktır bu yüzden florasandan herkes rahatsız olurs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar florasan deyince hepinizin aklına o uzun lambalar geliyo tamam da çıkardığı sesten,titreşiminiden ötürü rengi beni sinirlendiriyo.. verdiği o beyaz renge sinir oluyorum..Bunların ampulleri yuvarlak olanları da var ille de uzun olup ses çıkaran olması gerekmiyo yani..
Mesaj tarihi:
benim odamda ampul gibi olan beyazlaran var , alışmam baya zaman aldı ... filorasan benide rahatsız eder[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dvr odama girsen ölürsün herhalde.
Tavanda beyaz ışık, çalışma masamda iki masa lambası ikisi de beyaz ışık, maket yaptığım bölmedeyse o nefret edilen uzun florasanlardan var.
Phillips OSRAM kardeşliği anlayacağın :)
Ben de sarı ışıkta kötü oluyorum, ama nedeni sanıyorum odamın duvarlarının sarı olması. Sarı ışık kullanınca mavi renkleri yeşil görmeye başlıyorsun, kötü oluyor.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
  • Yeni Oluştur...