FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Evet arkadaslar 1 aylık yada yada 40-50 gunluk fln rot veya danua bılıyosanız ıste msn=im [email protected] ve tel numaram 05555462221 satılık varsa lutfen bana haber verın Şehir Antalya[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 *!uyarı:* hayvan alımı ve satımı konusunda fiyat vb. konuları paticik'te yazmak yasaktır. canlı hayvanlar birer mal değildir! lütfen bu konuda özel mesaj veya topic sahibinin verdiği iletişim bilgilerinden iletişim kurunuz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 98)
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya hayvanların pet shop lar dısında satılmasını hiç sewmiorum ya yanlıs anlamayın ama ne bilim[signature][hline] Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az. Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yaa kendı kafanıza gore dogru belkı ama ben hayvan almak ıstıyorum safkan rot u yolda bulucak deilim satılmadan nasıl sahıp olabılırım kı soylermısınız?[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 gazete ilanlarına bak petshopları gez? git ekol dersanesinin üstündeki pasaja orda bi sürü petshop var orda safkan rot satan yerler istersen yurtdışından getirten yerler bile var.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bılıyorum zaten arastırıyorumda burayada yazalım dedık :) varsa bılen yardımcı olsun[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 git bi petshopa sor ordan öğrenirsin[signature][hline] Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 burdan satan varsa ogrenmesı ddaha kolay oluyo[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
Öne çıkan mesajlar