Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuna giremeyenlere çözüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz araştırdım çözümü buldum bende işe yaradı umarım sizdede yarar.

knightonline klasörümüzü açıyoruz ve server.ini dosyasını açıyoruz.

[Server]
Count=1
IP0=login.knightonlineworld.com
giremeyenlerde böyle olması lazım bunu

[Server]
Count=4
IP0=login.knightonlineworld.com
IP1=69.26.175.200
IP2=69.26.175.204
IP3=69.26.175.228
şeklinde değşitirin sorununuz ortadan kalkar[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
Kardeş allah razı olsun o immortal tr calnındakiler gibi parada istemedin walla saolasın :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Mesaj tarihi:
acaba bu ayarları değiştirip diğer ko'ya girebilirmiyiz bilen varmı?[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Harbi ya bura yardımlaşma yeri kardeşim.
Parayla yardım olmaz!
Eğer parayla olursa onun adı hizmet olur...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
ardakaş sana inat burda kohackin tüm detaylarınıda anlatırım linkte veririm ama yapmıyosam kimsenin banlenmesini istemediğimdendir.[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
said:
immortal_clan_TR, 20 Aralık 2004 15:09 tarihinde demiş ki:
yaw kardesim bu belediye oynu degil pra şart ayrıca bizdeki farklı özellik içeriyor mesala swift yerine 1200 hp alıyorsunuz yani ölmek yok :))

buyrun ben belediyede çalışıyorum. belediye yapmadı bu oyunu biliyorum...
  • Yeni Oluştur...