Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi parfümü kullanıyorsunuz?

Razu

Öne çıkan mesajlar

obe benden başka iceberg kullanan yok :P

Iceberg Lightfluid
deo olarak Gilette in yeşil olanı (acid rain diyesim geliyo ama değil :P)[signature][hline]It's hard to be an ornithologist and walk through a wood when all around you the world is shouting:"Bugger off, this is my bush! Aargh, the nest thief! Have sex with me, I can make my chest big and red!"
Sosyal ağlarda paylaş

adidas dinamic diğerlerini acuk fazla kacırınca bana pafum tankerine batmıs cıkılmıs gibi cok bayıcı geliyor kokuları.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 21 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan....

Bir dakika yahu? Parfüm sıkmayan insan pis mi kokuyor yani? Çok yanlış bir yaklaşım. Ter kokan insan bil ki yıkanmamıştır kısa bir süreye kadar ve deodorant kullanmıyordur. Parfüm apayrı bir şey. Ben her sabah yıkanan bir kişiyim, deodorantımı da kullanırım, parfüm kullanmam ve kötü kokmuyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Bileniniz var bilmeyeniniz var parfüm cıkısı ortacag Fransa'dır.

o dönemin insanları banyo nedir bilmedikleri için *ok kokarlarmış.
bakmışlar böyle olmayacak çiceklerden alkolden sudan karışım yapmışlar sürmüşler üzerlerine begenmişlerde böylece parfüm denen zırtapoz ortaya cıkmıştır!

Doctor Reno paris
Sosyal ağlarda paylaş

ne bulursam onu eheh
Burberry's Weekends bulmuştum o bitti
sonra Versace Greenjeans buldum, şimdilik onla idare ediyoruz[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...