karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Nedense ne zaman parfüm sıkmış biri bir ortama girse boğulacak gibi oluyorum, nefes almakta güçlük çekiyorum. Büyük ihtimalle psikolojiktir ama yoğun ve ağır parfüm kokusu çok etkiliyor beni. Kalitesiz insanların barındığı bir okuldayım ve rencide edici derecede parfüm kullanan insanlar var. Bu yanlış bir şey bence... Az, yeterli sıkana lafım yok zaten boş derken bence boş, ben pek kullanmıyorum anlamında. 1 parasal olarak, 2 deodorant zaten yetiyor güzel kokmaya. Günlük aktivitelerimde o kadar da güzel kokmaya ihtiyacım da yok açıkcası. Kötü kokmayayım yeter :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Pi ve 212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Pares[signature][hline] Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az. Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bulgari extreme bide mawisinden hugo dark blue armani night versace blue jeans 212 lacoste jean paul polonun mawisi adam giyinceksem en cok bulgari extremei spor takılcaksam poloyu kullanıom[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Fahrenheit ve kenzo-leopard'dı sanırım 2.nin isminden tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 l'eau par güzel kokudur gerçekten. yaz kokusu ama.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Penthesilea, 21 Aralık 2004 19:23 tarihinde demiş ki: Angel Man +1 , + = jean paul + hugo boss rulz[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 emporio armani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben bir ara hanzo kullandım.. çakma kenzo :P[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Haci yagi[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Emperio Armani Adidas G. Armani Essenza di Zegna Roberto Verino Dior Acquadi Giorgio Armani Azzaro Dior Fahrenheit Polo Pure Cedrat Pure Poison Black Magic Pure Lavander Visit Chrome unların çoğu Azzaro serisine ait. Bunlar dünyanın en iyi İCİ PARİS XL parfümleridir. Seç beğen ve satın al... Bana güven gerçekten bir sıkış 1 hafta kokmana yetiyor...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Rotweiler, 21 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: bir sıkış 1 hafta kokmana yetiyor... o zaman hiç almam...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 AVON Full Speed diye bi parfüm hediye geldi. hastası oldum. bide Tommy Hilfiger Tommy Boy[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Daniel_Xavie, 21 Aralık 2004 19:26 tarihinde demiş ki: bvlgari ve jean paul +1 (bkz: +1'e yeni bir boyut kazandırmak) :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem k3nkler korkun geri döndüm :) Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir sıkışta bir hafta kokuyorsan sorun sendedir. arada bir yıkan yani :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 gül suyu[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Aralık 2004 21:43 tarihinde demiş ki: l'eau par güzel kokudur gerçekten. yaz kokusu ama. İssamiyake olmasın diğer adı?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Baden yağı lol[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 arkadaşlar kaçınız bunları orjinal alıyor?ben 5 milyona doldurtuyoruda parfümcüde biraz ağır gelir bütçemede :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 joop caldion[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Armani Mania hiç tavsiye etmem.Kokusu çok güzel ve hafif ama uzun süre etkili değil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 aqua di gio[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Vakko[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tester kulanın en iyisi ve en ucuzu hemde daha kuvvetli bi kokusu oluyo bu arada bazi saflar kesin tester i bi marka zannedcek o yüzden acikliym tester lar parfümlerin tanıtım amacli yapilmis cesitleridir hem daha güzel kokar hemde daha ucuzdur ama bulmak zor benim bild. kadariyla[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hugo Boss aftershave kendiside rulzdur ayrıcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar