Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Satıyorum ya, yok yok bizim işimiz değil bu kulaklık. 2 gün kullanılmış, indirimde yaparım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 senko'ya sat abi, hazır müşteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Senko ile konuştum ya abi, şu an için bi anlaşma yok aramızda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kafam karıştı abi, satılık mı değil mi :D. Satılıksa ne kadar ? jelatinli mis gibi kutu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kulağı tamamen sarmasının olayı, lan turnuvalarında dışardan ses gelmesini önlemek. G35 e nazaran çok çok hafifletilmiş. fiyat konusunda anlaşırsak alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Leira said: Kafam karıştı abi, satılık mı değil mi :D. Satılıksa ne kadar ? jelatinli mis gibi kutu sonuçta Yok abi sıfır değil, ilk mesaj değiştirilemiyor o yüzden konunun devamına yazmıştım. Kutusu açıldı, iki gün kullanıldı falan. @Xht, neden olmasın. Özel mesaj ile anlaşabiliriz istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kutulayıp kaldırdım, bunlar da son çektiğim fotolar; https://www.dropbox.com/sc/4v9tt0funh1cwf5/dCs_tHC_s6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yekeyeke arkadaşımıza satılmıştır. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hayırlı olsun her ikimize de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ofiste AFK olduğu zamanları kollayıp deniycez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 güzel cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar