Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Merabalr; Bende Philips Expanium discman var ama degistirmek istiyorm. Soyle bi Arama yaptim discman konu baslikli ama en son acilan tavsiye topik i 2003 olunca onnar eskimistr yeni urunlere gore konusalim diyerekten bi daha aciorm.. --mp3 calabilen --2 de 1 guc kullanimi bakimindan beni yari yolda birakmicak --Sarj edilebilir ve de ince olanlardan -- 100-130 dolar kadar falan ayirabilrm.. yani en azindan 400 dolarlik aletler yavsiye etmeyin bosun :p Bu ozeliklere bakarak fiyat/perf i de goz onune alarak ne tavsiye edebilrsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 mp3 player al bence o parayla[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bak sana tam olarak aradıgın aleti tavsiye ediyorum I-River IMP 450 Mp3,Wav,Auido gibi destekleri var ayrıca Kendi pilleri ile 52 saat şarj ömrü var Aynen dedıgın gıbı Sarj edılebılır Ince olanlardan pilleri Mukemmel dizayn harika kalite. LCD dış kontrol ekranı. Şarkıların isimlerini çalan şarkıyı gosterme Hatta ayarlanabılen ve hazır Equalizer ;) Ben yazın 250 mılyon cıvarı bişeye almıştım. Şu andaki fiyatı nedir bilemiyorum. hepsiburada.com'dan bakabılırsın. Çok çok memnunum ben kesınlıkle tavsiye ediyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 vall ben amerikadan hem mp3 lü discman aldm hemde ipod =) sony pshyc di modeli 70 $ civarı (20 dolar daha veririm diyosan radyolu oluolar :) ) ipod 15 gb de 250 $ civarı[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: screamer, 18 Aralık 2004 20:52 tarihinde demiş ki: mp3 player al bence o parayla 130 dolara a 128 bilemedin 256 mb mp3 player verirler Edit : http://forum.paticik.com/view.php?id=101720 kendime bi de soyle bi kiyak gecim :p [Bu mesaj Kithnos tarafından 18 Aralık 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 en kralı creative in zet modeli ama fiyatını tam hatırlamıyorum çok kazıktı!!! [Bu mesaj wook tarafından 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya 400 ya 600 dolar.. euro da olablr.. alinca gibi diil ynai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Kithnos, 18 Aralık 2004 21:36 tarihinde demiş ki: ya 400 ya 600 dolar.. euro da olablr.. alinca gibi diil ynai fiyatı o civarda bişeydi amma velakin çok sağlamdı ses kalitesi olsun kullanılırlığı olsun mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 PREMIER ALMADA NE ALIRSAN AL , PREMIER ALDIM 100 MILYON DIYE DAHA OKULA BILE GOTUREMEDEN EVDE BEKLERKEN BI PARCASI KIRILMIS DÜŞMEYI BIRAK ALDIGIMDAN BERI ALIP 2-3 KERE DINLEMISTIM....[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 heheeh yazik olmus I-River IMP 450 ile I-RIVER 700 serisini bi karsilastirir misniz ? 700 ler kalem pille mi calisio direk adaptorle mi sarj ediorz yoksa? ses kalitesi olarak bi karsilastrcak yorum getireiblcek warmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Şimdi aynen bende alırken IMP 700 mu alsam yoksa 450'mı alsam dıye dusundum. IMP 450'yı tercıh etmemdekı sebep LCD kontrol paneli olmasaydı yani cihazdan ayrı olarak. Bu cok buyuk bır kolaylık bana gore. Onun dısında ses,kalite farkı aynıdır I-River modellerinde. Ha tabi bide 450'nın super dizaynınıda eklmek gerek ;) Yanındakı hediye gelen şık taşıma cantası vs. Yani benim sana tavsiyem IMP 450'dır memnun kalacagının garantisinide veriyorum. Bence az bisey daha para bırıktır ve al derim. Pisman olmassın en azından.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bende Panasonic SL-MV50 modeli var, mp3, vcd ve tabiki audio calabilme ozelligine sahip, duzgun bir tekrar $arj edilebilen pil alirsan (2000ma civarinda) bayagi bir kullanabiliyorsun. tavsiye ederim. 450 milyona almi$tim. 2 sene evvel. ama cidden cok kaliteli bir cihaz.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hmm I-RIVER 450 aklima yatti simdilik..Dogubank da falan bi fiyat sorusturmak lazim.. netteki siteler hep 30-40 kaat daha fazla oluyolar.. Sony D-NE9 a ne dersiniz? bi bilgisi olan var mi[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sen salla baska markaları dedıgıme bak sen :) Şaka bi yana gerçekten boşuna konusmuyorum burda :P Bide hepsiburada.com'da fiyatlar ucuzdur ole cok paalı deıldır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 panasonic'i oneririm. tabii bulabilirsen. gerci dogu bank'ta olmayan sey yok :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 250 dolardı ya almak istiyom off almadı babam :([signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ne 250$ di?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 mp3 player creative nomad alamadım :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 creative urunlerinin cogu iyi ozellikle ses sistemleri.. fakat optik okuyucu ignesi olsa dahi almam, malumunuz eski cd rom driver'im creative'di.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 iriver imp 550 var bende aldığıma pişmanım her cdyi okumaz canı isterse okur bi yerimden ter getirirde okur cd okumada kastırmasa iyi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 alla alla senın alette bı sorun olmasın Imp 450 var en cızık cdmı bıle okuyuo Rahat rahat zerre kadar sorun cekmedım hemde... Senın optık okuyucuya bısey olmus olabılır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 panosonic ownz diyorum, Black'in discman'i gibi benimkide ma$allah.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hangi modeli o panasonic in netten bakim[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Math-, 19 Aralık 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Bende Panasonic SL-MV50 modeli var, mp3, vcd ve tabiki audio calabilme ozelligine sahip, duzgun bir tekrar $arj edilebilen pil alirsan (2000ma civarinda) bayagi bir kullanabiliyorsun. tavsiye ederim. 450 milyona almi$tim. 2 sene evvel. ama cidden cok kaliteli bir cihaz. yazmistim zaten :) cidden oneririm. buyuk ihtimal ust modeli cikmistir. onu al derim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Math-, 20 Aralık 2004 12:48 tarihinde demiş ki: panasonic'i oneririm. tabii bulabilirsen. gerci dogu bank'ta olmayan sey yok :) sen onu nerden aldin ya? panasonic in sitesinde arama yatm ole bile cikmadi[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar