Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 calabiliteli Discman.marka/model tavsiye

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merabalr;
Bende Philips Expanium discman var ama degistirmek istiyorm. Soyle bi Arama yaptim discman konu baslikli ama en son acilan tavsiye topik i 2003 olunca onnar eskimistr yeni urunlere gore konusalim diyerekten bi daha aciorm..

--mp3 calabilen
--2 de 1 guc kullanimi bakimindan beni yari yolda birakmicak
--Sarj edilebilir ve de ince olanlardan
-- 100-130 dolar kadar falan ayirabilrm.. yani en azindan 400 dolarlik aletler yavsiye etmeyin bosun :p

Bu ozeliklere bakarak fiyat/perf i de goz onune alarak ne tavsiye edebilrsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sana tam olarak aradıgın aleti tavsiye ediyorum

I-River IMP 450

Mp3,Wav,Auido gibi destekleri var ayrıca
Kendi pilleri ile 52 saat şarj ömrü var
Aynen dedıgın gıbı Sarj edılebılır Ince olanlardan pilleri

Mukemmel dizayn harika kalite. LCD dış kontrol ekranı. Şarkıların isimlerini çalan şarkıyı gosterme Hatta ayarlanabılen ve hazır Equalizer ;)

Ben yazın 250 mılyon cıvarı bişeye almıştım. Şu andaki fiyatı nedir bilemiyorum.

hepsiburada.com'dan bakabılırsın.

Çok çok memnunum ben kesınlıkle tavsiye ediyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi aynen bende alırken IMP 700 mu alsam yoksa 450'mı alsam dıye dusundum.

IMP 450'yı tercıh etmemdekı sebep LCD kontrol paneli olmasaydı yani cihazdan ayrı olarak.

Bu cok buyuk bır kolaylık bana gore.

Onun dısında ses,kalite farkı aynıdır I-River modellerinde.

Ha tabi bide 450'nın super dizaynınıda eklmek gerek ;)
Yanındakı hediye gelen şık taşıma cantası vs.

Yani benim sana tavsiyem IMP 450'dır memnun kalacagının garantisinide veriyorum. Bence az bisey daha para bırıktır ve al derim. Pisman olmassın en azından.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Bende Panasonic SL-MV50 modeli var, mp3, vcd ve tabiki audio calabilme ozelligine sahip, duzgun bir tekrar $arj edilebilen pil alirsan (2000ma civarinda) bayagi bir kullanabiliyorsun. tavsiye ederim. 450 milyona almi$tim. 2 sene evvel. ama cidden cok kaliteli bir cihaz.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 19 Aralık 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
Bende Panasonic SL-MV50 modeli var, mp3, vcd ve tabiki audio calabilme ozelligine sahip, duzgun bir tekrar $arj edilebilen pil alirsan (2000ma civarinda) bayagi bir kullanabiliyorsun. tavsiye ederim. 450 milyona almi$tim. 2 sene evvel. ama cidden cok kaliteli bir cihaz.

yazmistim zaten :)
cidden oneririm. buyuk ihtimal ust modeli cikmistir. onu al derim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...