KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Betaya giren herkesin ortak tepkisi kusma şeklinde olan oyunu 18 ocağa yetiştiremeyeceğini anlayan yapımcılar çıkış tarihini 2005 ilkbaharına ertelediler. Şu andan sonra umudumuz aradaki sürede oyunun eksik olan taraflarının düzeltilmesi ve beklediğimize değmesi. Şahsen fikrim geç olsun temiz olsun. Güzel olacaksa değil ilkbahar sonbaharı bile beklerim. *!Yinede bu oyunun nasıl düzeltilebileceği konusunda ciddi şüpheleri vardır. Filmleri bir daha izlemeye başlar*[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Yok cacık olmaz artık bu oyundan[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu yeni değilki ben 1 aydır biliyorum mayıs 2005 diye :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 çok büyük hata yaptılar wow dan önce çıkarmayarak[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sonbaharda çıkarsalar daha iyi. ilkbaharda çıkarırlarsa eğer daha kötü, çünkü bu ilkbahar ve yaz döneminde wow rüzgarı esecek.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Öne çıkan mesajlar