guano Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 En fazla 100 Euro ya ya kadar olacak şekilde hah bu iyi diyeceğiniz bir makinenin linkini verin bana anlayamıyorum ben pek.Ntsc olmasın da aman diyim [Bu mesaj guano tarafından 23 Aralık 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 100$ diyerek epeyce alçaltmışsın sınırı da neden biz seçiyoruz? Herhangi bir xboxu sen de seçebilirsin. Bana sorarsan önemli olan ntsc ya da pal olması bile değil. Sadece ntsc olunca bikaç kuruş fazladan masraf etmek gerekiyor o kadar.(Adaptör falan için) Onun haricinde sanırsam ki chip taktıracaksın. O yüzden pek farketmez gerisi?[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya kimisi Tr ye göndermiyor falan ya ben de pek anlayamadım.Ayrıca internet üzerinden alış veriş yapmışlığım yok.Dikkat etmem gerekenleri bilemeyebilirim.100 Euro demiştim hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 neyse işte... € ya da $ ama bulabileceğini pek zannetmiyorum ya... İnsanlar oyunlarıyla birlikte flan satabiliyor. www.xboxdelisi.com'a bir bak istersen. Orada satılık xbox oluyor zaman zaman 2. el[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar