BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ati radeon 9800se ekran kartı aldım 3 gün önce ve bugün 3D bi oyun oynarken tüm ekranı kaplayan küçük siyah noktalar belirdi nedendiracaba direckX9c kurulu son sürüm driver yüklü lütfen yardım şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bu noktalar devamlı olarak durmaya devam edio sa , senin kart hakkın rahmetine kavuşmuş .... sorry .. garantisi bitmedi ise koş gir ekşi satin aldiğin yere[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ısınma problemi olabilir .. bir gözden geçir fanı falan[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yeni driver ını indir , eger 640*480 de otnuosan onu 800*600 e cek ve bunlarla düzelmediyse satıcınla görüs bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Benimde 9800 pro kartım var dün kilitlenmeler falan oldu kasayı açıp bi baktım kartın üstündeki fan duruyo öyle tık yok sonra bir kaç kere açıp kapattım fan bazen çalışıyo bazen öyle kalıyo bencede fana bi bak kartın ısınıp ısınmadığını kontrol et ben teknik servise götürecem hafta sonu bakalım ne dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bugün götürdüm servise 3gün önce aldım zaten kartı adamlarda sağlam çalışıyo bende gene noktalar çıkyo anlamadım gitti offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ilk önce alırken se bi kart almicaktın. neyse olmuş bikere. ısınma probleminden olabilir.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evet arkadaslara katiliyorum. isinmadandir buyuk ihtimal. ama donaniminla uyumsuzda olabilir,yada driver'da uyumsuz olabilir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bence driverla alakası yok büyük ihtimalle sorun fandadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 neyse arkadaşlar çok saolun ben olayı kökten çözdüm bunu verip yerine WinFast fx5900xt aldım cillop gibi çalışıyo demek kart uyumsuzluk yapıyomuş anakartla eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 5900XT güzel kart yaw. Sanırım fiyat/performans 'ı ATI 9600XT nin elinden alan kart o.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar