tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben hızlı sistemden 99+kdv ye aldım.Ama inan Zoom neden bu kadar pahalı ve ben niye aldım bilemiyorum.Hele ki kullanma klavuzundaki Türkçe yi görünce sinir oldum.Adam en azından klavuza yazacağı şeyleri bi kontrol ettirir.Kelime ve,harf hataları.Router lı modem arıyorsun diye düşünüyorum ve bu yüzden x5 düşünüyorsun diye tahmin ediyorum.Ama bence başka seçenekler de var.Biraz daha araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 US robotics al. 71 dolar + kadeve vatanda. 4 portlu[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Cnet'in var bi tane 60 küsür dolar. O da güzel. Nasılolsa hepsinde kıytırık firewall var. Firewall bile deil zaten o bizim uydurmamız. Bir tane 4 portlu zyxel gördüm 200 dolar. Onda firewall var işte :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar