tunca Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 eskiden nanolari hep shoptan aliyordum ama shu anda superiror shoptaki en ii nanolari almama ragmen yetersiz kaliyorlar eger elinizde ql 100+ nt nanolari varsa ve bana vermek isterseniz guzel olur =P ozellikle nukeler[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bide 6 x belt lazim[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 cok sey istiyorsun :p bi ara forumda 6x beltle iglil bisiler vardi sanirim absolut da olmasi lazimdi ya emin degilim
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: tunca, 31 May 2003 15:10 tarihinde demiş ki: eskiden nanolari hep shoptan aliyordum ama shu anda superiror shoptaki en ii nanolari almama ragmen yetersiz kaliyorlar eger elinizde ql 100+ nt nanolari varsa ve bana vermek isterseniz guzel olur =P ozellikle nukeler[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Bilmem artık o "Enfraam"ların değerini anlıyormusun sana verdiim. [hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör [Bu mesaj SadButcher tarafından 02 June 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eger clicksaver problem yaratmıyorsa benim makinam da yarattığı gibi auno'dan bak blitz'le random nano'yla gitme üzülürsün çok :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
Öne çıkan mesajlar