Morian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Elimde 1 hafta kadar oynanmis EQ2 var, henuz ilk aylik bedava subscriptioni da bitmedi, yaratilmis karakterler var ama tabii ki silinebilir. fiyat olarak 70 milyon dusunuyorum, elinde Jump to Lightspeed olan varsa da takas etmeyi tercih ederim, tabii herhangi bir accounta baglanmadiysa.. Istanbul olmasi tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 nedir bu acele? beğenmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hic sarmadi acikcasi, derhal swg'ye geri donus yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben de ilk defa oynicam bakacaz sarmazsa wow artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ee daha durun hemen herkes bıraktı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kim birakti yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Normal SWG var veteran Accountlu istersen takas edebiliriz ilgilenirsen tabii ... Malum jtls e geçince gezegen kadar gemi verceklermiş bu acc a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 swg,coh,l2 var elimde dusunursen ozel mesaj at.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 city of heroes ile takas etmek istersen konusalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben 60 milyona alırım herseyi ile tam ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 eq2 ve swg ayni station accountuna bagli oldugundan satma durumum yalan oldu, goz koymus da beklemekte olan varsa kusuruma bakmasin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ayda 15 yerine 22 dolar verip 2 oyunuda oynaya biliyosun galiba ayni accye bagliysa 22 ode 2 oyunuda oyna bari:)[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 oyunu sevmedim, sevseydim oynardim, parasiyla derdim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkadaslar ben de EQ2 accountu satmak istiorum 1 ayi neredeyse dolmus durumda, LvL 22 kerra assassin durumu da bayagi iyi aldiim fiyatin biraz altina verebilirim ilgilenenlere duyrulur 80 milyon civari dusunuorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Evet arkadaşlar bende EQ2 satmak isteyen kişilerden birisiyim.Oyun beni oldukça zorladı ve evde oynayamayıp cafeden oynamak oldukça beni sıktı.Bende Runyeye serverında Lostcause guildinde(Level 9) lvl 22 erudite mage var+11 scholar.Grupla gunde 1 gold yapabilirsiniz.İlgilenmek isteyen arkadaşlar msg atabilir.Fiyatı 80 [email protected] da mail atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 geçen msjımda verdiim bilgileri yenileyim dedim: karakterim: Guen Darkmirror, Kerra LvL 22 Assassin, LvL 13 Outfitter Guild: Lost Cause(LvL 9) oyunun bir aylık bedava süresi 1 hafta içinde bitecek oyun çok güsel herkese tafsiye ederim fakat beni çok yordu üni nedeniyle oynama fırsatım olmıcak EQ2 yu Avatürk ten aldım fiyatı 80 milyon olarak belirledim ilgilenenler buradan özel msj atsınlar ya da buraya da cvp yazabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar