DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: imamizer said: öm den tehdit etmeler falan.. sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor. seninde bir geçmedi ezintin be imam.. kafan sadece kalıplara göre çalışıyor değil mi ? senin beyninin sınırları dışında birşeyleri anlahyamıyorsun ;D spiritüel alanla uğraşıyorum diye buddha rp'si mi yapıcam ki her türlü tek taraflı spiritüel kafalara karşıyım. iyisini kötüsünü deneyimliceksin ki .. neyse gereksiz anlatmayım zaten anlamıcaksın. He yav he, sen hariç herkes kalıplarla düşünüyor, beynimiz sınırları aşamıyor. O kadar kalıpların dışında bi insansın, o kadar sınırları aşmışsın ki ortaokul seviyesinde ezikliyorsun insanları. Bi bitmedin (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Findik gondertsene zalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Neyse ben yatar yarın uzun bir seyahate çıkıyorum panpalar. Hepinize iyi geceler. Catze sende yat lisede devamsızlık 10 güne düştü olm. Amıcanda kurtaramaz okul müdüründen seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Tokat atmaya böyle geleceksen np. http://forum.paticik.com/thumbnails/2ee/64c/83e/3d3/548/9a7/736/4e3/840/a71/54_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: chrome said: abi adam anabolic alıyor. direktman kansere davetiye. hormonal düzen falan gg oluyor. kimin gazına geldi bilmiyorum ama çok sakat iş yapıyor. istanbula direniş için gittiğimde oturup çay içmiştik. o esnada kaslarımı görünce benim gazıma geldi . toparlak normal bir adamdı beni görünce şeytanın askeri gibi vay be adama cılız diyorlardı yapmış kas , bende basarsam hormonları hapları uçarım bunca bollukla dedi ve bu hale geldi ;D şimdi durduk yere adama niye taunt atıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 MasterHapLo said: noyan sen izmirdeydin dimi? evet bir kaçç hafta izmirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: chrome said: abi adam anabolic alıyor. direktman kansere davetiye. hormonal düzen falan gg oluyor. kimin gazına geldi bilmiyorum ama çok sakat iş yapıyor. istanbula direniş için gittiğimde oturup çay içmiştik. o esnada kaslarımı görünce benim gazıma geldi . toparlak normal bir adamdı beni görünce şeytanın askeri gibi vay be adama cılız diyorlardı yapmış kas , bende basarsam hormonları hapları uçarım bunca bollukla dedi ve bu hale geldi ;D Kanka sende kas yok onu bi geçicen hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sutyenli fotoyu koyuyosunuz da, onu yapicak tassak hicbirinizde yok, bosuna onunla satasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: Noyzura said: chrome said: abi adam anabolic alıyor. direktman kansere davetiye. hormonal düzen falan gg oluyor. kimin gazına geldi bilmiyorum ama çok sakat iş yapıyor. istanbula direniş için gittiğimde oturup çay içmiştik. o esnada kaslarımı görünce benim gazıma geldi . toparlak normal bir adamdı beni görünce şeytanın askeri gibi vay be adama cılız diyorlardı yapmış kas , bende basarsam hormonları hapları uçarım bunca bollukla dedi ve bu hale geldi ;D şimdi durduk yere adama niye taunt atıyorsun? taunt atmıyorum ya benim hayatında ne kadar değerli bir yere sahip olduğumu hatırlamasını istedim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: Neyse ben yatar yarın uzun bir seyahate çıkıyorum panpalar. Hepinize iyi geceler. Catze sende yat lisede devamsızlık 10 güne düştü olm. Amıcanda kurtaramaz okul müdüründen seni. nereye la zengin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyan memelerimi em :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: sutyenli fotoyu koyuyosunuz da, onu yapicak tassak hicbirinizde yok, bosuna onunla satasmayin. 15 saniye südyenle durmak = 250 tl + facebooktan gördüğüm kızı çekmesi için ikna etme + o kızla birlikte bir akşam yemeği.. i win here and i win over there ;D thanks pati <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 uzaya gidiyomuş ak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: Sequo said: Neyse ben yatar yarın uzun bir seyahate çıkıyorum panpalar. Hepinize iyi geceler. Catze sende yat lisede devamsızlık 10 güne düştü olm. Amıcanda kurtaramaz okul müdüründen seni. nereye la zengin? Florida :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 İğnelerle üstü şişirirken altı söndürüyosanız gerçekten kötü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: Noyan memelerimi em :) kanka allah emsin memelerini bence chrome haklı bırak bu hapları ilaçları senin hormonlar iyice çalkantıda ;D asdf çok anaç bir tavır sergiledin ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 topicin hızına yetişemiyorum, okumaya başladım sona gelene kadar +3 sf oldu lan. bu arada 4. sayfada mı ne bi penis boyu challenge vardı kimse iplemedi sdajfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: Florida :) gecerken ugra, bi elimi op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: sutyenli fotoyu koyuyosunuz da, onu yapicak tassak hicbirinizde yok, bosuna onunla satasmayin. Tassaklarımız olduğu için yapmıyoruz zaten öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben adamın sağlığı için söylüyorum abi. şakası yapılacak bir mevzu değil o. çok yamulan insan biliyorum anaboliclerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 al sana iğnesiz , wheysiz , amino asitsiz noyzura memesi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 push up sütyen teknolojisi bayaa gelişmiş abo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 synthesizer said: topicin hızına yetişemiyorum, okumaya başladım sona gelene kadar +3 sf oldu lan. bu arada 4. sayfada mı ne bi penis boyu challenge vardı kimse iplemedi sdajfn ya challange varsa noyzuranin.jpeg biliyorsunuz adresi ;D penis boyu questinden de 100 tl koparmıştım patide ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar