Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler eski sistem nasıldı swg'de

sith

Öne çıkan mesajlar

Jedi olma sistemi diyorsun sanırım?

İlk olarak, her karakter yaratıldığında, playerdan gizli olarak otomatik 5 prof. seçilirdi. Bu 5 proftan 1 tanesi silent, yani sessizdi.

En başta, bu 5 profu kasanın ek bir jedi slotu açılıyordu. Hiçbir şekilde bunların ne olduğu konusunda bir ipucu verilmiyordu.

Sonradan, baktılar çok kasınç bu, holocron sistemi getirildi. Güçlü yaratıklardan düşürebileceğin veya satın alabileceğin holocronları kullanınca, sana ilk kasman gereken profu söylerdi. Bunu kastıktan sonra 2. yi kullanırdın, sıradaki profu söylerdi. İlk 4 profu böyle kastıktan sonra, son holo sessiz kalırdı. Ve sen artık kalan profları teker teker kasarak o sessiz profu bulmaya çalışırdın.

Sonradan, bu sistemle çok jedi olan oldukça, 5 den 8'e hatta daha fazlaya çıkarıldığı söyleniyor holo prof. larının ama bilmiyorum tam olarak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Holocron al masterla , holocron al masterla, holocron al masterla.. Eski sistem böyleydi.. Holocron oyundaki her mobdan drop olabiliyordu yani ille güçlü mob kesmeye vs gerek yoktu..
20-30 civarı prof masterlayip jedi olamayanlar oldu-yazık oldu :D Jedi grindle hic isim olmadi olmaz da ama zor is- tabi hala kasinti..[signature][hline] -VA-
Sosyal ağlarda paylaş

Mirally 32 profta oldu =) Son profu Image Designerdı hem de =)

O son kastığı günü hatırlıyorum, 1-2 gün mü ne vardı sanırım holo grindin bitmesine, sonradan uzatmışlardı =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Uthmatar a katılıyorum eski sistem kalsa çoktan jedidım şimdiye, skill kasmayı çok seviyorum çünkü =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda PC Oyunları bölümü var, hatta oraya da açmışsın.

Burada bahsedeceksen bile, alakasız bir başlığın içine neden yazıyorsun bunu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ayrıca SWG oynamayı çoK ÖZLEDİMM YAA 1 ay bitti yaaa bi 5-10 gün önce yaaa ağlıycam yaaa üühühhhhhhhhüüü :-( püf yaaa çok güzeldi oyun keşke account hesaplı yapmasaymışlar yaa kahretsin SOE'yi :O :(

edit: sayfa düzeni /cold.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 22 Aralık 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sith senin konun star wars galaxies le alakali deil(bende bilmiyorum konsol olayini) bu sorunun hakkinda actigin topicide baska yere tasimishlar zaten oyunlar ile ilgili bi kisma orda yardim eden cikar kesin...[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id
Nebula - Daywalker Uthmatar

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ha soylemeyi unutmushum birde yeni sistemde simdi baslarsan ancak nisan gibi jedi olmaya hak kazanirsin ... uzun hikaye anlicagin birde yeni basladiysan zaten bir skill kasman lazim sen ona bi mayis de pesin pesin uzun hikaye anlicagin 24 saatimi vericem diyorsan tabi nisanda olursun buyuk ihtimal jedi ben hala eski sistemi savunuyorum ama kasma kasma bosuna dediler ah kafami simdi duvarlara vuruyorum keske kassaymisim hololar ile[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sith, 22 Aralık 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ayrıca SWG oynamayı çoK ÖZLEDİMM YAA 1 ay bitti yaaa bi 5-10 gün önce yaaa ağlıycam yaaa üühühhhhhhhhüüü :-( püf yaaa çok güzeldi oyun keşke account hesaplı yapmasaymışlar yaa kahretsin SOE'yi :O :(

edit: sayfa düzeni /cold.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 22 Aralık 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]

pls cold hll olsun valla mesaj 20:29 değiştirilme 20:30 pls. çok mu pls vardıda editledin pls? pls? pls.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Uthmatar, 22 Aralık 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
ha soylemeyi unutmushum birde yeni sistemde simdi baslarsan ancak nisan gibi jedi olmaya hak kazanirsin ... uzun hikaye anlicagin birde yeni basladiysan zaten bir skill kasman lazim sen ona bi mayis de pesin pesin uzun hikaye anlicagin 24 saatimi vericem diyorsan tabi nisanda olursun buyuk ihtimal jedi ben hala eski sistemi savunuyorum ama kasma kasma bosuna dediler ah kafami simdi duvarlara vuruyorum keske kassaymisim hololar ile

şimdi 3 ay mı geçmesi gerekiyor account yaratıldıktan sonra jedi için ?
badge leri mi yaptıktan sonra direk başlamıyormu olay ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

badge leri yapiyorsun ondan sonra xp toplamaya basliyorsun saber tutman icin en assa en ii ihtimalle 3 ay gecmesi gerekiyor... 6 phase 3 er haftadan gorevler zaten 18 hafta oyle yapiliyor ama arada xp leri bitirmekte ayri sorun tabi o zaman uzarda[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id

Sosyal ağlarda paylaş

sirf zevk icin id oldum salonda guzel muhabbet oluyor :)
oyunda hep actionla zevk almak bi yere kadar oluyor birazda bu kisminin tadina bakayim dedim (caktirma yaninda master brawler tkm duruyor eheh)[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...