SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 suçun ne iade istenicek kadar büyükmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 beyler kimse sormuyo "suçun ne bilader" diye tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben sordum söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bilişim alanında küçük olmayan bir suç işledim yani 12 yıla kadar hapis gelebilir + maliye'nin kapıya dayanması an meselesi. o yüzden iltica falan etcem yani bişey yapcam mutlaka, bir destek olun :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 barely legal izliycem diye 17 lige mi tıklamış yanlışlıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 çok kasmış suç suç diye sordum üzülmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bilişimi tutturmuşum en azından. ve evet taylanda kaçsan seni sitsen bulamaz kimse. ama orda yeni bi hayata başlaman lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yozgata kaçsada bulamazlar yada bayburt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yetkili mercilere gönderdik bu linki, ilgileniyor arkadaşlarımız. http://i.imgur.com/bukfWhb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 3 hafta önce kuyruğuna basmış mahallede bir kedinin. o günden beri hayvan buna hırladığı için ha saldırdı ha saldıracak derken psikolojisi bozulmuş. abi pencereme geliyor dik dik bakıyor artık dayanamıyorum, yaşayamayacağım bu ülkede dedi. paticik sitenin adı belki burada kediler ile mücadele konusunda tecrübeli kişiler vardır dedim ama goygoy çıktı burası diyor. çok zor bir durumda aslında. hayır kedi de daha 2,5 aylıkmış yani yıllarca yaşar da ben bu stresle bu ülkede daha fazla yaşayamam diyor. deniz aşırı bir yere gitmek istemesinin sebebi de kedilerin yüzemiyor olmasıymış. gerçekten sıkıntıları var yani lütfen üzerine varmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Esh said: bilişimi tutturmuşum en azından. ve evet taylanda kaçsan seni sitsen bulamaz kimse. ama orda yeni bi hayata başlaman lazım sdf amacım o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dizimag'i kuran adam lan bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o içeride abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şorme kafan güzelken dahada tatlı oluyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 zipzip said: cape towna git hayatını yaşa cape town u bu sene begenenlere cok rastlar oldum ne var burda o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yoksa sen de mi sığacıktaydın o eventteydin dün lea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 spompas said: zipzip said: cape towna git hayatını yaşa cape town u bu sene begenenlere cok rastlar oldum ne var burda o kadar? bi downtown var abi. gerisi tenekeli mahalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yoztown'dan başkası yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 mahkeme sonuçlandı diyelim 2 yıl hapis, ertesi gün'e uçak biletimi aldım nolur nolmaz, acaba havaalanında GBT'ten görülür mü hemen...(genel bilgi taraması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 cezası onananların resmi asılıyor çıkış kapılarına. maça girişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ülkeden kaçacağını public bir foruma yazıyorsan sen zaten kesin ya çıkamazsın, çıksan da yakalanırsın abi bence hiç yorma kendini de boşver. temiz don stokla, paşalar gibi yat-çık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abicim kimseden korkum yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kaçma o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/201141/179037_cem-uzan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar