Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacıladığınız raketin ''Butterfly'' çıkması

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Okulda 1 ders boyunca masa tenisi masasının üzerinde duran raketi gördüm..Sahibi yok diye attım cebe..Neden bilmiyom valla :)

Sonra bir iki arkadaşımın başı belaya girdi..Hocalar diyo bunlara sen hacıladın diye..Bende diyom ne üstüne düşüyolar 5 milyonluk raket için :) Meğersem konusu geçen raket 80 milyonluk Butterfly raketiymiş :)

ehehe dedim bende sevindim..Satarım para kazanırım diye :)
Meğersem okuldaki öğrencilerden para toplanıp alınmış.O zaman dank etti kafama ve hatamın farkına vardım ve çok üzüldüm..içim cız etti.Günah çıkarttırıcam gidip şimdi :-P

Okulun malı olsa direk götürürüm..Böyle bi okula az bile gelir :hrr:

Neyse anafikir;
''Fırlamalığınıza sığınıp ne idüğü belirsiz şeyleri hacılamayın,kimbilir onun üzerinde kaç kişinin alınteri vardır'' ;)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 22 Aralık 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 22 Aralık 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O_o

said:
Okulun malı olsa direk götürürüm..Böyle ipne bi okula az bile gelir

Sanki okul diye bir şahıs var.Bu şahıs zararları kendi cebinden ödüyor.Büyüyün biraz...
[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 22 Aralık 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Üzülme hacı güzel şeydir :) Zevkini çıkar 80 melyonluk hacı yapmışın :P
İşin esprisi tabide o kadar kişinin parası yazık olmuş dikkatli hacıla bundan sonra :)

[Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 22 Aralık 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forsak3n, 22 Aralık 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
okula teslim etmeyecek misin?

yarın ilk ders verecem..Adalete teslim olcam..resmen hırsızlık yaptım beaa :D

ama direk hocaya vermicem arkadaşa vercem o da kayıp süsü verecek..:)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence git bir yere bırak madem vicdan azabı falan çekiyorsun.

Veya boş ver. Bırak sende olduğu bilinmiyor, sende kalsın. Sonra okulda onu sende falan görürlerse başın beladan kurtulmaz. Hiç dinlemez kimse vicdan micdan... Bir defa onu çalmışsındır, eğer sende olduğunu birileri öğrenirse karga gibi oyarlar gözünü. Boş ver, hiç haberin yokmuş gibi davran ve bir daha da bir şey çalma. Ödünç aldım, geri bırakacaktım falan dinlemezler çünkü.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

ya peki okul 80 milyon para toplatıp niye butterfly raket alıyor?
4 5 milyonluk raket alsalar ya 3 4 tane alsalar hatta herkez oynasın
bunlar acaip aşmış profosyonel insanlarmıki raketleri 80 milyona alıyorlar?

hayret birşey tabi okadar pahalı raketi puplice açanda[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 22 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
ya okulun malı olsa vermem hayatta..Şerefsizler para toplayıp müdürün odasına halılar,klimalar,digiturkler,televizyonlar alıyolar

Yok fakir yardımıymış falan diye para topluolar asıl

evet biliyorum müdürün odaya bi giriyorsun öyle okullarda tv var falan e hocam hani televizyon konacaktı kantine desen şüşşş der[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 22 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
ya okulun malı olsa vermem hayatta..Şerefsizler para toplayıp müdürün odasına halılar,klimalar,digiturkler,televizyonlar alıyolar

Yok fakir yardımıymış falan diye para topluolar asıl

sende kendi hakkına düşeni çalıp olayı dengeliyorsun değil mi ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Sosyal ağlarda paylaş

ya madem turnuvaya katılıyor alsınlar koymasınlar öyle orta yerlere yani
değerini bilecen:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...