Pluton Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Abi numpadimde ki hiçbir rakamı basmıyor. FN + numara yazarsam basıyor. Geri zamanda ok tuşları ve üstünde pgdown, ok tuşları falan aktif. Numlock, Fn Lock, Shitf ile yüzbinlerce kombine denedim yok yok çıldırıcam ya. Birisi şu sorunu söyleyebilir mi nolur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 denetim masası - erişim kolaylığı - sanal klavyeyi aç, ayarlara gir numeric keyboard ı tikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Somon said: denetim masası - erişim kolaylığı - sanal klavyeyi aç, ayarlara gir numeric keyboard ı tikle Allah yüzbinlerce kere razı olsun ya. Offf var ya nasıl rahatladım. Adresini ver yemeksepetinden sana dürüm ısmarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Yemeksepetinden ismarlama mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 eyw canım düşünmen yeter. * bazı dükkanlarda online kredi kartı var ya odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Aynen :) sabahdan beri kanser oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tüh lan sevap fırsatını kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar