Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 "Napicaz lan kamil..?" "Kafamda filler.." Eh kirilan "Gemide" cdsi sonrasinda $u siralar haril haril VCD yada DivX'ini ariyorum bu $aheserin, eger sahip olan bir hayirsever arkada$imiz varsa bana ozel'den ula$sin, gerekli ucretide veririm.. :) :) :)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ya da, nerede bulabilecegim konusunda bir fikri olan..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bende var :) haftaya eve gidince çekebilirim sana.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Kral olur.. VCD mi DivX mi.. birde ula$tirma ne $ekilde olacak, elden mi? kargo ile mi? istedigin ucretide belirtip ozel'den atarsan sevinirim..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 "daha fazla dayanamadim zart diye verdim..." :)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bunun ikinci filminin adı neydi?[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bitmiş lan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Gemide filminin şanını nereden duydunuz bakayım :) O filmde hiç çok acımasız şeyler oluyor :) Neyse bul seyret oha falan ol :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 2-3 yıl önce seyretmiştim çok komediydi yaa ömrümde duymadığım küfürleri savuruyordu herifler ama genede çok bomba bir filmdi - Polise Gidelim Abi -Kamil Manyakmısın. P...ngini öldür Nerden baksan Cinayet, Cigaralık Yakalat Nerden Baksan İçicilik, Hatuna ... Hemde defalarca Nerden Baksan Tecavüz, Sonra Polise Ben Masumum De.. - Olmazmı Abi ? - Adamın G..ünden şırıngayla kan çekerler KAMİLLL KANN KANN.. Bu konuşma sonrası ben yerlerde sürünmekle meşkuldüm Sanırım Yazma Özürlüyüm [signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 22 Ekim 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bende var. Ama üşeniyorum kopayalıyıp yollamaya. Unutuyom. paf küf ;)[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 en kral repliginden bir bolım: "kizi en az uc ki$i s... irza tecavuz.. bunlari yaptiktan sonra polisin suratina bakip kusura bakmayin abi kazara oldu diyemezsin, adamin g.t.nden kan alirlar kamil kan.. hadi kiz oros...ydu ki bu ib...ler bakireydi diyolar bakire kiz nasil oros... olur anlaamadim gitti! offf.. hersey karisik"..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 arkadasar dc ++ da paylasabiliriz bu tip seyleri....tabi film 128 256 k ile abarti olur ya yolu budur eger kargo olmazsa ... :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 -kadın .rospu s.ktik -pust,adam oldurduk -adamın g.tunden kan alırlar kamil -kamil abi -kamil abi -ulan! kamil su filmde kamil kadar ezilen baska adam yoktu sanırım[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 - biz bir aile gibiyiz, siz çocuklar ben baba kamil de anne, anne kamil[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eh.. turkiye'de kamil adi nasil unlu oldu saniyorsunuz? :) hani bole arkada$larla konu$urken takiliyor ya millet: - ya iki dakka sus lan kamil.. vs. hep bu gemide'nin marifetleri.. yeni genclik hep soyler "kamil" "kamil" diye ama nedeninide bilmezler.. eheh[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yahu bu arada halen bulamadim cd'yi.. biri payla$ssin artik cildircam :)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 d&r ve megavizyon magazalarinin hepsini tek tek aradim onlardada yok.. cildirmamak icten degil..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 neyse sonunda orijinalini getirttim.. ;) grallll grall..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hehe arkadaşlar geçen sene evde vcd sini alip 6-7 kisi izlemisler ben uyurken ertesi günde geri vermisler anlatip durdular 6 ay boyunca , alip izleyememistim bi türlü dün arkadasta gördüm bi kac divx aldim oda vardi arada izledim simdi , hikaye süper , oyuncularda kraldi gecen sene boyunca iki dakkada bi 'su cigaraya , sana değil su cigaraya acimam , sokarim g.tüne ' diyip duruyolardi öğrenmiş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar