Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bende dvd-writer yok cd-writer var 2,5 gb 4cd ye atmam lazım. Cd den hdd ye kopyalama olmasın gerektiği zaman gereken cd yi istesin istiyorum. Bunu hangi program ile veya nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tomeları ayrı ayrı cdlere dağat yüknelecek makinaya bütün dosyaları tek folderda topla setupı çalıştır[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 winzip winrar winace[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 torrentten çektiysen onlara ihtiyacın yok... Zaten mpq zip tarzı sıkıştırma formatı ki bunu hiç karıştırma :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 :) Saolun ama, anlatamadım ki ne istediğimi. Cd den hdd ye kopyalamak istemiyorum. Blizaardın cdleri ile oyunu kurarken nasıl cd2 yi takın cd3 ü takın diyor ya bende onu hangi programla yapabilirim onu sordum. Ve hangi cdde hangi dosyaların olması gerektiğini bilmem lazım ki çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 winrar'la split yap, cd 2, cd 3 diye isteyecek, daha sonra setup yaparsin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 :) ya ben niye winrarla split yapim her bi parça cdye sığıyor zaten. cdye atarim sonra giderim 4cdyi kopyalarım ınstall ederim ben kopyalamadan yapmak istiyorum. Anlamayışınıza hayranım. Neyse teşşekkür ederim ben buldum nasıl yapacağımı çok basitmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 blizzard da hata yap knight online gibi 200 mb lık oyun 4 senedir beklettin o grafikleri bile begenirdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar