Smooth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Internet baglantimi kapatiyorum Modemi de bir an once elimden cikarmak istiyorum Ilgilenenler Buradan irtibat kurabilir Modemi alali 4 aydan az zaman oldu 2 yillik garantisi, belgeleri, faturasi vs vs leri mevcut Orj kutusunda Gerekli tum ivir zivirlari icerisinde 170m ye ben aldim 145m ye satiyorum Su anki 0 satis fiyati yanilmiyorsam 90-100$ + KDV Ciddi olan arkadaslar varsa Telefon numarami da verebilirim benimle irtibata gecsinler Gerekiyorsa pazarlik yapariz ama buradan degil... Bu arada IZMIR ICI SATIS yapiyorum Ilgilenenler lutfen irtibata gecsin OZELLİKLER Model 5551 X4 ******************* Data Hızı (maks.) 1 Mbps veri gönderme/ 8 Mbps veri alma ****************** Mimari USB 1.1 ve RJ-45/ Ethernet ******************* Harici konnektör RJ-45 (LAN bağlantısı için) 2 x RJ-11 1 adet ADSL hattı için, 1 adet telefon hattı için ******************** Minimum Sistem Gereksinimi Ethernet kartının çalışabildiği tüm sistemler ******************** İşletim Sistemleri Ethernet ve TCP/IP protokolünü destekleyen tüm işletim sistemleri ******************** Splitter Tümleşik ******************* Güvenlik PAP CHAP Şifre korumalı sistem yönetimi ********************* Firewall Gelen ve giden trafiği kısıtlayabilme ve kayıtlarını tutabilme yeteneği ********************** Web Tabanlı Yönetim Password korumalı erişim FTP den Firmware yükleyebilme WAN ve LAN ortamları bağlantı istatistikleri Static routes ve routing table konfigürasyonları NAT/NAPT konfigürasyonları Bridge veya router ortamlarını seçebilme PPP user ID ve password Virtual circuit konfigürasyonları ********************** Router desteği IP yönlendirme DNS Proxy Port yönlendirme DHCP Sunucu/İstemci NAT NAPT (Network Address & Port Translation) Ethernet üzerinden erişim ------------------------- umarim yazmayi unuttugum bir sey yoktur Saygilar[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 uppp[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Şu andaki satış fiyatı 200 Milyon Türk Lirası.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yani ? ;)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 0 ı ideefixe'de 140milyon lira[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 vay be cok pahalı dilimi ısırdım :)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar