Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 evet arkadaşlar sorum şu Fishing ve Fishing area ları ile ilgili 'detaylı' bilgi alabileceğim siteler biliyormusunuz eğer biliyor iseniz link verebilirmisiniz ? yani şu bölgede şu level sınırlaması var. yada şu bölgede şu level itemler çıkabilir gibi.. kısaca Fishing (basic bilgi istemiyorum daha çok profesyonel balıkçıların balık tutmak için kullandıkları alanları öğrenmek vb. gibi) ile ilgili detaylı ve özelliklede bölgeler ve lvl kısıtlamaları olan yerler hakkında bilgi alabileceğim bildiğiniz sitelerin linklerini yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 21 Aralık 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 up Still waiting for answer...[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Fishing için bir yerde şuna benzer bir yazı vardı; Fishing is a hobby (fishing), in a hobby (warcraft) which is in a hobby (Computer). Konuyla ilgili değil ama yazmadan edemedim :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Haha güzeldi qui :) Hobi içindeki hobinin hobisi ... MMOlar ömrümüzü yiyor haberimiz yok[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Daggerfall, 21 Aralık 2004 15:30 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar sorum şu Fishing ve Fishing area ları ile ilgili 'detaylı' bilgi alabileceğim siteler biliyormusunuz eğer biliyor iseniz link verebilirmisiniz ? yani şu bölgede şu level sınırlaması var. yada şu bölgede şu level itemler çıkabilir gibi.. kısaca Fishing (basic bilgi istemiyorum daha çok profesyonel balıkçıların balık tutmak için kullandıkları alanları öğrenmek vb. gibi) ile ilgili detaylı ve özelliklede bölgeler ve lvl kısıtlamaları olan yerler hakkında bilgi alabileceğim bildiğiniz sitelerin linklerini yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler. bu konuya kimsenin dikkat ettigini sanmiyorum. zaten fishing icin yasamiyosun genelde, amac level atlamak, bunun yaninda ihtiyacin oldugunda ya da canin sikildiginda gidip bu secondary ve prof.'larla uurasiyosun. haliyle tutup bi fishing icin dunya kadar yol tepmiyosun, en yakin nerde varsa orda tutuyosun. lvl 7-12 arasi Trisfal Glades'teki gollerde tutabilirsin. 12 - 30 Sep'in dogusundaki golde tutabilirsin. Daha sonrada Hillsbrad'in guneyindeki denizde tutabilirsin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: riglous, 21 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: said: Daggerfall, 21 Aralık 2004 15:30 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar sorum şu Fishing ve Fishing area ları ile ilgili 'detaylı' bilgi alabileceğim siteler biliyormusunuz eğer biliyor iseniz link verebilirmisiniz ? yani şu bölgede şu level sınırlaması var. yada şu bölgede şu level itemler çıkabilir gibi.. kısaca Fishing (basic bilgi istemiyorum daha çok profesyonel balıkçıların balık tutmak için kullandıkları alanları öğrenmek vb. gibi) ile ilgili detaylı ve özelliklede bölgeler ve lvl kısıtlamaları olan yerler hakkında bilgi alabileceğim bildiğiniz sitelerin linklerini yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler. bu konuya kimsenin dikkat ettigini sanmiyorum. zaten fishing icin yasamiyosun genelde, amac level atlamak, bunun yaninda ihtiyacin oldugunda ya da canin sikildiginda gidip bu secondary ve prof.'larla uurasiyosun. haliyle tutup bi fishing icin dunya kadar yol tepmiyosun, en yakin nerde varsa orda tutuyosun. lvl 7-12 arasi Trisfal Glades'teki gollerde tutabilirsin. 12 - 30 Sep'in dogusundaki golde tutabilirsin. Daha sonrada Hillsbrad'in guneyindeki denizde tutabilirsin... herkezin oyun tarzları bir değildir ..! (ve oyuna bakış açıları) kimisi sever pve pvp level up kimisi sever sessiz sakın bir köşede balık tutmayı. bilmem anlatabildimmi.! bu arada son satırlarındaki bilgi için teşekkürler en azından bir süreliğine idare eder.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 21 Aralık 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 PvP serverında oynanıyor diye illa PvP yada PvE mi yapıcaz? Bende balık tutmayı sewerim Daggerfall ın dediği gibi önemli olan oyuna bakış açısıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 valla fishing en sağlam para getiren skill... eu retailer çıksın bot yapmak lazım :P[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Aman dikkat et fishing bot yasak.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yasak olmayan bot var mı ki?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 O da doğru ya...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 son patchde fishing den çıkan itemlerin olasılığını düşürdüler millet iyi item çekiyodu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ya bot yasakta tespit etmeleri çok zor sen gidipte 2 gün boyunca bırakırsan bota tabi ban yersin ama geceleri bi 6-7 saatliğine kalabalık göze batmıcağın yerlerde bırakırsan kimse seninle ilgilenmez ihbar eden olmaz 6-7 saat bırakıcağın için hiç bi şey de diyemezler diye düşünüyorum. bide auto-message yazdıkmı biri whisperladığı anda ona me dont know inglich dedikmi ohh kebap haha.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com [Bu mesaj MeTh tarafından 22 Aralık 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bot a vs. herhangi birşeye ihtiyacınız yokki zaten craft skillleri arasında en hızlı artanı fishing çok uğraşmanızı gerektirecek bir durum değil ve ayrıca o riske girmeye de değmez yani..[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ne kadar işine yarar bilmiyorum ama bu adrese bir bak.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ekleme yapayım hunter'lar petlerini beslemeleri için en kolay yol. 30 dakika balık tut uzun süre mutlu petlerin olsun. Tabi her çeşit peti balıkla besleyemiyorsun :( bazısı yemiyor, sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sevmeyenı hayvanlıktan men et.. al yerıne guzel bır boz ayı... ne versen yıyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bota ne gerek var ki cok kolay 1 gunde 105 yapmıstım -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Blizzard tarafından illegal kabul edilen konuları, bu konuları nasıl aşabileceğinizi konuşmaya devam ederseniz, bu bölüme erişim yapamayacaksınız...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 fishing, alchemy-herbalism yaninda iyi gidiyo. Arada gerekebiliyo fishing ile elde edilen malzemeler alchemy icin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 güzel bir Fishing Guide buldum arkadaşlar faydalı bilgiler barındırıyor. ilgilenenler var ise (bilmiyorum benim kadar fishing e hasta olan varmıdır :) ))http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21&mid=1103110194464197333&num=2[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar