Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fishing hakkında

Daggerfall

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar sorum şu Fishing ve Fishing area ları ile ilgili 'detaylı' bilgi alabileceğim siteler biliyormusunuz eğer biliyor iseniz link verebilirmisiniz ?

yani şu bölgede şu level sınırlaması var.
yada şu bölgede şu level itemler çıkabilir gibi..

kısaca Fishing (basic bilgi istemiyorum daha çok profesyonel balıkçıların balık tutmak için kullandıkları alanları öğrenmek vb. gibi) ile ilgili detaylı ve özelliklede bölgeler ve lvl kısıtlamaları olan yerler hakkında bilgi alabileceğim bildiğiniz sitelerin linklerini yazarsanız memnun olurum.

Teşekkürler.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 21 Aralık 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 21 Aralık 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar sorum şu Fishing ve Fishing area ları ile ilgili 'detaylı' bilgi alabileceğim siteler biliyormusunuz eğer biliyor iseniz link verebilirmisiniz ?

kısaca Fishing (basic bilgi istemiyorum daha çok profesyonel balıkçıların balık tutmak için kullandıkları alanları öğrenmek vb. gibi) ile ilgili detaylı ve özelliklede bölgeler ve lvl kısıtlamaları olan yerler hakkında bilgi alabileceğim bildiğiniz sitelerin linklerini yazarsanız memnun olurum.

Teşekkürler.

bu konuya kimsenin dikkat ettigini sanmiyorum. zaten fishing icin yasamiyosun genelde, amac level atlamak, bunun yaninda ihtiyacin oldugunda ya da canin sikildiginda gidip bu secondary ve prof.'larla uurasiyosun. haliyle tutup bi fishing icin dunya kadar yol tepmiyosun, en yakin nerde varsa orda tutuyosun. lvl 7-12 arasi Trisfal Glades'teki gollerde tutabilirsin. 12 - 30 Sep'in dogusundaki golde tutabilirsin. Daha sonrada Hillsbrad'in guneyindeki denizde tutabilirsin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 21 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
Daggerfall, 21 Aralık 2004 15:30 tarihinde demiş ki:

Teşekkürler.

bu konuya kimsenin dikkat ettigini sanmiyorum. zaten fishing icin yasamiyosun genelde, amac level atlamak, bunun yaninda ihtiyacin oldugunda ya da canin sikildiginda gidip bu secondary ve prof.'larla uurasiyosun. haliyle tutup bi fishing icin dunya kadar yol tepmiyosun, en yakin nerde varsa orda tutuyosun. lvl 7-12 arasi Trisfal Glades'teki gollerde tutabilirsin. 12 - 30 Sep'in dogusundaki golde tutabilirsin. Daha sonrada Hillsbrad'in guneyindeki denizde tutabilirsin...

herkezin oyun tarzları bir değildir ..! (ve oyuna bakış açıları)
kimisi sever pve pvp level up
kimisi sever sessiz sakın bir köşede balık tutmayı.
bilmem anlatabildimmi.!

bu arada son satırlarındaki bilgi için teşekkürler en azından bir süreliğine idare eder.[signature][hline] Where are you tonight?

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 21 Aralık 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bot yasakta tespit etmeleri çok zor sen gidipte 2 gün boyunca bırakırsan bota tabi ban yersin ama geceleri bi 6-7 saatliğine kalabalık göze batmıcağın yerlerde bırakırsan kimse seninle ilgilenmez ihbar eden olmaz 6-7 saat bırakıcağın için hiç bi şey de diyemezler diye düşünüyorum. bide auto-message yazdıkmı biri whisperladığı anda ona me dont know inglich dedikmi ohh kebap haha.[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com

[Bu mesaj MeTh tarafından 22 Aralık 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bot a vs. herhangi birşeye ihtiyacınız yokki zaten craft skillleri arasında en hızlı artanı fishing çok uğraşmanızı gerektirecek bir durum değil ve ayrıca o riske girmeye de değmez yani..[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir Fishing Guide buldum arkadaşlar faydalı bilgiler barındırıyor.
ilgilenenler var ise (bilmiyorum benim kadar fishing e hasta olan varmıdır :) ))http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21&mid=1103110194464197333&num=2[signature][hline] Where are you tonight?

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...