Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birkac soru (ima newbie :))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar sorulari siraliyim hemen :)

1-crude sapphire ne ise yarar (gerci sattim 150 bin verdi resmen kalkindim :))

2-oyunda hersey cok pahali yavas yavas mi birikcek para yoksa ilerde cok para veren monsterlar questler falan cikicakmi?

3-bazi kisiler level 70 falan olmusbu nasil mumkundur? (oha diorum sadece yaa ben 18 olana kadar canim cikti)

4-oyunda gezinerek dunyayi kesfetme vs. varmi yoksa hep teleport veya npcler sayesinde bazi yerlere mi gidicez?

5-craftsmanlik varmi oyunda?

daha gelicek sorular merak etmeyin, ayrica simdiden sagolun.
ha unutmadan bide ben ares2 de oynuyorum server secimi dogrumu?[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace.
Mesaj tarihi:
Crude safir,kristal ve opal yuksek lvllerde olan bir questiicin.Yani dusuk lvllerden sakmasanızda olur.

Genelde birikmiyor oyle :D birazda ticarete falan gırmen lazım,
-ucuz ama degerlı itemleri yakalayıp,normal fiyata satma
-Abyss dungeon
-Goblin kamp
-Ve yuksek lvl yaratıklar tabik.
Para kazanma yolları.Artık ileride sen belırlersın zaten yolunu.

Areste bile olabilecegini sanmıyorum,zaten max 70 galiba lvl.
Ares agustosta acılmıstı,dolayısıyla kasıyor adamlar :)

Oyunu gezerek gorerek kesfedebılırsın ama,örnek olarak uo kadar genis degildir.Haritalar diye bi baslık altında vermistim.O kadar ,ama 3d iste.Swiftsiz kosarken baya bi buyuk geliyo insana :D

Oyunda Craft olayı yok.Enchant olayıda yok.Aslında 2side var gibi.Npc vasıtasıyla degisik armorlar(quest armorlar) ve anvil vasıtasıyla silah-armor upgrade yapabılıyomusun,ama skıll istemiyor.Sanslar esit.
Mesaj tarihi:
Buzkirpisi.

Sen bi topiğe girdinmiydi ben girmek istemiom valla..

Bütün soruları cevaplayıp öle çıkıon. Arada sırada bizede cevaplancak soru bırak girdiğin topiclerde. Kırıntı bile olsa olur :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
ne diyim yani derdime derman oldun cok saol :)[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace.
Mesaj tarihi:
Bana bugüne kadar sadece 2 kişi "saol" dedi. Başka kimse demedi.

Kıskanmaya başlıom ne kadar glacier büyüm varsa salarım üstünüze hüyennnyy.. :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
  • Yeni Oluştur...