oliwer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hem amd hem de intel i destekleyen bir anakart var mı? fiyat ve marka konusun da önerisi olan? bi de asıl soru şu an amd kullananlar eski klasik sorunları hala yaşıyorlar mı?thanxx[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 1 seneye yakın bi süredir amd kullanıcısıyım. Şuzamana kadar hiçbir problem yaşamadım.Gerek ısı gerekse performans yönünden. Amd ve Intel destekleyen bi anakart bulamazsın çünkü Amd ve P4'lerin Pin sayıları farklı.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 amd işlemciler overclock yapmazsan ısınmaz ama ben ucuza alıp overclock yapıcam performansı katlıycam dersen soğutucu falan lazım iyi bir cpu soğutucusu 40 dolar falan.ama bir amd 2600 bir p4 2600 gibi çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Eh tabi,O/C için anakartınında iyi olması gerekki FSB'yi dilediğin kadar yükselt.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar